Internet szolgáltatók feljéc.jpgAZ INTERNET SZOLGÁLTATÓK KÖZT AZ ÉLEN

Internet szolgáltatók: "Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz..."

Amint arra az internet szolgáltatók közt vezető helyen lévő PR-TELECOM szlogenje is utal - cégünk legfőbb törekvése, hogy kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatásával "közelebb hozza a világot", az internet szolgáltatók közt elsőként tegye kellemesebbé és tartalmasabbá előfizetői számára a munkát és a kikapcsolódást. Naponta használunk ugyanis telefont, nézünk kábeltévét, vagy szörfözünk a világhálón. Ma már nagyon sok helyen jelen van mindhárom szolgáltatás, melyet sok esetben különböző szolgáltatóknál fizetünk elő nem tudva azt, hogy a "hármat-egytől" is megkaphatjuk. Megrendelhetünk mindent egy helyen, időt és pénzt spórolva ezzel saját magunknak.

Internet szolgáltatók logo.jpg

Cégünkről bővebben


Több információ az internet szolgáltatok közt vezető vállalatról

Internet szolgáltatók konnektoros föld.jpg

Társaságunk fő célja, hogy Európai színvonalú térségi távközlési rendszereket hozzon létre. A szélessávú hálózattal ellátott településeket egymással összekötő infokommunikációs rendszereink az eddig általunk nyújtott analóg és digitális kábeltelevízió, internet, valamint telefonszolgáltatásokon felül zárt láncú privát hálózatok létrehozására, térfigyelő-rendszerek gazdaságos kiépítésére és működtetésére, továbbá különböző szintű vagyonvédelmi szolgáltatások beindítására is alkalmasak.
Tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy az információs társadalom és az internet szolgáltatók hazai fejlődése a műszakilag és üzletileg is a megfelelő cégeket igényli. A műszaki felkészültség elsődlegesen azt jelenti, hogy az internet szolgáltatók a hálózatokon nem csupán a törvényi előírások minimális feltételeit teremtik meg, hanem mindkét irányban a hálózat nagy sávszélessége révén elindítják a nagysebességű, olcsó adatátviteli szolgáltatásokat is. Az üzleti felkészültség, pedig azt jelenti, hogy a vállalkozás képes e lehetőség kihasználására a meghatározott üzleti stratégia végrehajtása útján.

A PR-TELECOM előfizetőinek többsége már a gazdag műsorválaszték kialakítását lehetővé tévő, korszerű, csillagpontos hálózatunkon élvezheti szolgáltatásainkat, amely gondoskodik róla, hogy ön kiváló minőségben, magas üzembiztonság mellett tévézhessen.
Csatornáink közül a család bármelyik tagja kiválaszthatja a számára érdekes sport, rajzfilm, ismeretterjesztő, film és zene stb. csatornákat, hiszen leggazdagabb programcsomagjaink több mint ötven televíziós csatornát tartalmaznak.
Országszerte mintegy 70 településen nyújtunk kábeltelevíziós szolgáltatást. Folyamatos innovációnknak köszönhetően soros hálózatainkat folyamatosan építjük át olyan csillagpontos rendszerekké, amelyen elérhetővé válik több csomagból álló gazdag programkínálatunk.
Otthonában kényelmesen válogathat változatos, minden igényt kielégítő csatornáink közül!

Internet szolgáltatók banner_1.jpg

Szolgáltatásaink:

Internet szolgáltatók emberes kicsi.jpg
 • Kábel-TV szolgáltatás
 • Internet szolgáltatás (internet szolgáltatók)
 • Digitális Kábel-TV
 • Telefon szolgáltatásA PR-TELECOM internet szolgáltatásának előnyei:

- Kényelmes:
A internet szolgáltatók lehetőségein belül a PR-TELECOM munkatársai nemcsak a modemig, hanem egészen a számítógépre telepítik a szolgáltatást, ami napi 24 órában nyújt on-line kapcsolatot. Így bármilyen gyakran csatlakozhat az internethez, és annyi ideig használhatja, ameddig kedve tartja. Azok az internet szolgáltatók, köztük a PR-TELECOM, amelyek kábelen nyújtanak szolgáltatást, nem szükségeltettnek telefonvonalat, mivel az internet eléréshez a kábelhálózatot használják.

- Gyors:
Az internet szolgáltatók szélessávú technológiának köszönhetően, a hagyományosan elérhető letöltési sebesség többszörösével juthat bármilyen információhoz, felejtse el azokat az időket, amikor órákat kellett várnia a nagy adatmennyiséget tartalmazó fájlok letöltésére. Az internet szolgáltatók fejlődésének köszönhetően mostantól a nagyobb méretű anyagok - képek, audiofile-ok, videók - letöltése nem jelent problémát.

- Kalkulálható:
Fix, előre kalkulálható havi díj, mely a telefontól független. Ha azonban úgy tartja kedve, akár egyszerre telefonálhat, tévézhet, valamint internetezhet.

- Korlátlan:
Időben és adatmennyiség letöltésben korlátlan hozzáférést biztosít a nap 24 órájában.

Internet szolgáltatók www.jpg

Szolgáltatásainkról részletesen


Minőségi tévé, telefon, internet szolgáltatások

Internet szolgáltatók tévés.jpg

Digitális Kábel-TV

A PR-TELECOM Magyarországon az elsők között kezdte meg 2004. évben a digitális műsorelosztást. A digitális szolgáltatás megjelenése egy új fejlődési fokot jelent. E technológiának köszönhetően a korábban igénybe vehető programcsomagokon túl további kiemelt szolgáltatási csomagok váltak elérhetővé igen kedvező árakon.
Társaságunk 9 digitális programcsomagban kínál összesen több mint száz csatornát, amelyek között olyan prémium csatornák szerepelnek, mint a gyerekeknek szóló Boomerang és Nickelodeon, az ismeretterjesztő Discovery Science vagy Discovery Civilization, az HBO, HBO2, Cinemax és Cinemax2, valamint AXN Crime és AXN Sci-fi filmcsatornák, illetve számos felnőtt csatorna is szerepel a kínálatban.
Ezenkívül olyan exkluzív tematikus csatornák is elérhetők, mint a borászattal foglalkozó Wine TV, a horgászattal és vadászattal foglalkozó Chasse et Peche, valamint a hajózásra és vitorlázásra specializálódott Sailing Channel.
Internet szolgáltatók számítógép lány.jpg

Internet szolgáltatás (internet szolgáltatók)

Az internet szolgáltatók közül cégünk a visszairányúsított kábeltelevíziós hálózatokon internet szolgáltatást is ajánl mindazoknak, akik kényelmes, folyamatos, kedvező sávszélességű kapcsolatra vágynak telefondíj és időkorlát nélkül. Az internet szolgáltatók közt az élen járó PR-TELECOM minőségi kábeltelevíziós hálózatán biztosított internet szolgáltatása folyamatos és jó minőségű hozzáférést biztosít a nap 24 órájában. A szolgáltatás társaságunk hálózatának jelentős részén elérhető.

Internet szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Abony, Ágfalva, Alattyán, Baj, Balf, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Bodrogolaszi, Bő, Bük, Cibakháza, Csepreg, Dunaharaszti, Dunavarsány, Emőd, Erdőbénye, Fényeslitke, Gyöngyöstarján, Hercegkút, Jánoshida, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászberény (csillagpontos), Jászberény (Portelek), Jászboldogháza, Jászfényszaru, Jászkisér, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kisvárda, Kópháza, Kunszállás, Mályi, Nagycenk, Olaszliszka, Pálháza, Sajópetri, Sárazsadány, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Sátoraljaújhely (Károlyfalva), Szakony, Szegi, Szegilong, Szolnok (Szandaszőlős, Pletykafalu), Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Tata, Tolcsva, Újszász, Vámosújfalu.Internet szolgáltatók telefonos.jpg

Digitális Kábel-TV

A PR-TELECOM Magyarországon az elsők között kezdte meg 2004. évben a digitális műsorelosztást. A digitális szolgáltatás megjelenése egy új fejlődési fokot jelent. E technológiának köszönhetően a korábban igénybe vehető programcsomagokon túl további kiemelt szolgáltatási csomagok váltak elérhetővé igen kedvező árakon.
Társaságunk 9 digitális programcsomagban kínál összesen több mint száz csatornát, amelyek között olyan prémium csatornák szerepelnek, mint a gyerekeknek szóló Boomerang és Nickelodeon, az ismeretterjesztő Discovery Science vagy Discovery Civilization, az HBO, HBO2, Cinemax és Cinemax2, valamint AXN Crime és AXN Sci-fi filmcsatornák, illetve számos felnőtt csatorna is szerepel a kínálatban.
Ezenkívül olyan exkluzív tematikus csatornák is elérhetők, mint a borászattal foglalkozó Wine TV, a horgászattal és vadászattal foglalkozó Chasse et Peche, valamint a hajózásra és vitorlázásra specializálódott Sailing Channel.


Telefon szolgáltatás

A PR-TELECOM egyike a legmodernebb technológiákat alkalmazó kábeles cégeknek, hálózatfejlesztési tevékenységének eredményeképpen szolgáltatási területének nagy részén már elérhető a kábelhálózatokon való telefonálás is, így teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt. A PR-TELECOM telefon szolgáltatása a hagyományos távközlési szolgáltatókhoz (Magyar Telekom, Invitel stb.) képest számos előnnyel rendelkezik.

Milyen előnyökkel jár a PR-TELECOM telefon szolgáltatásának használata
 • Alacsony havi előfizetési díj, akár több tízezer forint megtakarítás évente
 • Rendkívül kedvező percdíjak
 • Nincsenek bonyolult előhívószámok
 • Jelenlegi telefonszámát nem kell lecserélnie (számhordozás)
 • PR-TELECOM hálózaton belül egész nap 0 Ft-ért telefonálhat
 • Telefonálási szokásain nem kell változtatnia
 • Meglévő telefonkészülékét használhatja tovább
 • Híváskorlátozás

Tudnivalók az Internet Szolgáltatók Tanácsáról


Az alapítás okai, valamint céljai

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesület (rövid nevén ISZT) 1997-ben alakult abból a célból, hogy a magyar internet szolgáltatók közötti szakmai koordinációt és érdekképviseletet biztosítsa. Az Internet Szolgáltatók Tanácsának megalakulása óta a két legfontosabb tevékenysége a magyar domain név rendszer üzemeltetése és adminisztrációja (.hu alatti nevek), valamint a BIX adatkicserélő-központ létrehozása és üzemeltetése.
Az Internet Szolgáltatók Tanácsa a magyar domain rendszer üzemeltetője (vagy más néven a Nyilvántartó szervezet): az egyesület alkotja és aktualizálja a magyarországi domain rendszer használatára vonatkozó szabályzatot, valamint a vele kapcsolatban levő Domain regisztrátor szervezeteken keresztül végzi a .HU domain nevek regisztrációját, illetve ezen regisztrációk adminisztrációját és törlését. Az Internet Szolgáltatók Tanácsa tagjai internet szolgáltató cégek lehetnek.

Internet szolgáltatók comos kép.jpg

Internet Szolgáltatók Tanácsa Egyesület alapítása

A Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesület alapítói az 1989. évi II. törvény rendelkezései alapján 1997-ben kimondták az egyesület megalakítását, mivel felismerték, hogy a magyar társadalom jelenlegi helyzetében különösen fontos az internet szolgáltatással kapcsolatos tevékenységek egységes, kulturált szintre történő emelése, a világszintű internet szolgáltatók tevékenységének hazai kialakulásának elősegítése. A fentieknek megfelelő regisztrációs, propaganda és gazdasági önszabályozó, valamint érdekképviseleti tevékenység ellátására szükségessé vált egy koordináló társadalmi szervezet létrehozása, az egyes internet szolgáltatók együttműködése az előfizetők megfelelő minőségű szolgáltatáshoz való juttatásához.

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa Egyesület célja

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa Egyesület célja a magyarországi internet szolgáltatók szakmai koordinációs és érdekvédelmi képviselete, különös tekintettel a .hu TLD adminisztráció szabályozására. Ennek keretében alapvetően koordinációs és tájékoztatási, valamint tudományos-technikai célokat szolgál belföldön és külföldön egyaránt.

Cégünk bemutatkozik

Az internet szolgáltatók élén...

Az 1999 decemberében alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő PR TELECOM Zrt. jelenleg Magyarország öt földrajzilag elkülönült térségében, az ország 10 megyéjében rendelkezik kábeltelevíziós, távközlési hálózattal, melyek jelentős részén internet szolgáltatást is nyújt, vagyis az internet szolgáltatók közt is az élen jár.
Részvénytársaságunk alaptevékenységét tekintve jelenleg középvállalkozásnak minősül a műsorelosztó rendszerrel rendelkező cégek között, ugyanakkor a szolgáltatással ellátott lakások számát tekintve a magyarországi kábeltelevíziós piac vezető szolgáltatója és internet szolgáltatók között található.
Az általunk végrehajtott beruházásokkal és hálózatvásárlásokkal előfizetőink száma mára meghaladja a 80 ezret.

Térkép:
         

          Térkép megtekintéséhez kattintson a képre

          vagy erre a linkre: Térkép megtekintése

Elérhetőségek

Internet szolgáltatók irodaház.jpg

Központ címe:

3533 Miskolc, Gózon Lajos u. 11.


GPS koordináták:
N48.0940330,E20.7290037

Telefonszámok:
1231: 24 órás központi ügyfélszolgálati telefonszám
46 / 508-159: Központi FAX szám

Ügyfélszolgálatok:
Kattintson ide az ügyfélszolgálatok elérhetőségeinek megtekintéséhez

E-mail címek:

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.