Fejléc_szalagfüggöny.jpg
RUGALMAS TÉRVÉDELEM A POLIGON KFT.-TŐL
Poligon Kft.

Poligon Kft. - a szalagfüggöny szakértője

Szalagfüggöny típusok nagy választékban

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.
A szalagfüggöny és egyéb termék fajták megrendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, valamint jól működő infrastruktúra támogatja. Az elkészült szalagfüggöny terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni. Országos viszonteladói hálózatot működtetünk.
Hazai képviseleteink mellett Szlovákiában és Csehországban önálló leányvállalatunk működik. Céljaink megvalósításának egyike eszköze, hogy az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő menedzsment rendszert működtetünk.

szalagfüggöly hosszú.jpg

Szolgáltatás és megrendelés

Szalagfüggöny és egyéb termék esetében

- Szolgáltatásaink:
 • Közvetlen és személyes kapcsolattartás vevőinkkel
 • Helyszíni felmérés minden szalagfüggöny fajta esetében
 • Szaktanácsadás a szalagfüggöny típusát illetően
 • Szalagfüggöny helyszíni szerelése
 • Szalagfüggöny karbantartás
 • Szalagfüggöny szerviz

szalagok.jpg

- Megrendelés módja:
Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a megadott elérhetőségeken. Felmerülő kérdései esetén vevőszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésére.Miért pont minket válasszon?

Mert a szalagfüggöny termékek területén mi vagyunk az elsők

szalagfüggöny 1.1.jpg

Amire egyedül nálunk számíthat:
 • Legnagyobb szalagfüggöny raktárkészlet
 • Legszélesebb szalagfüggöny alapanyag választék
 • Legrövidebb szalagfüggöny gyártási határidő
 • Legkedvezőbb szalagfüggöny árak
 • Legnagyobb szalagfüggöny viszonteladói hálózat

szalagfüggöny 2.jpg

Amire leginkább gondot fordítunk:
 • Ingyenes felmérés
 • Szakképzett munkatársak (szakképzett technikusok, lakatosok, hegesztők, kivitelezés mellett tervezést is)
 • Elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk
 • I. osztályú, minőségi szalagfüggöny alapanyagok
 • Megbízható és márkafüggetlen országos szerviz
szalagfüggöny 3.jpgAmire büszkék vagyunk:
 • ISO minősítés és ÉMI engedély
 • 20 éves szakmai tapasztalat a szalagfüggöny területén
 • Tőkeerős, megbízható, 100 százalékban magyar tulajdonú cég
 • Magyarországon mi honosítottuk meg a szalagfüggöny gyártás és forgalmazást
 • Közép-Európa legnagyobb szalagfüggöny gyártó cége
 • Számunkra első a probléma feltárása és hatékony megoldása
 • Legnagyobb vevőkör
Tudnivalók az ipari szalagfüggöny alkalmazásáról

Energiamegtakarítást szolgáló szalagfüggöny gyártás

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.
A szalagfüggöny anyaga hőszigetelő felület víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél. Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.
A termo szalagfüggöny a fokozódó energiaköltségek csökkentésére egyes hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztására alkalmazzák. Az ipari szalagfüggöny típusok egy része is ebbe a termékcsoportba tartozik. Ennek a szalagfüggöny fajtának az anyaga általában átlátszó (víztiszta) lágy PVC. Jellemző méretek: 100 x 1,2 mm, 100 x 2 mm, 200 x 2 mm, 300 x 2-3 mm, 400 x 2-3 mm. A felfogató szerelvény általános célokra horganyzott acél, élelmiszer-ipari és egészségügyi célokra rozsdamentes acél.
ipari szalagfüggöny.jpgSzalagfüggöny típusaink jellemzői:
 • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
 • Könnyen tisztítható
 • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
 • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el


Szalagfüggöny típusaink előnyei:
 • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
 • Védelem huzat, zaj és por ellen
 • Egészségvédelem és munkabiztonság
 • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
 • Egyszerű, nem igényel karbantartástSzalagfüggöny fajtáink felhasználási területei

Az általunk gyártott szalagfüggöny termékek igen sokoldalúak

ipari szalagfüggöny jo.jpg

- Szalagfüggöny ipari célokra

A PVC szalagfüggöny típusok ipari környezetben, kapunyílásokba szerelve hatékony hőszigetelést biztosítanak rugalmas zárás mellett. A csarnokok, raktárak, gyárak belső tereit a szalagfüggöny kiválóan véd por, huzat és zaj ellen, megakadályoza a madarak berepülését. Az átlátszó PVC szalagfüggöny lehetővé teszi a targoncák és személyek gyors és akadálymentes áthaladását. Az ipari szalagfüggöny erős igénybevételre van tervezve, amely lehetővé teszi a targoncaforgalmat, palettás kocsik áthaladását és konvejorpályák működését. Emellett ez a fajta szalagfüggöny a dolgozók számára is kényelmes közlekedést biztosít és kellemesebb, egészségesebb munkakörnyezetet teremt....
PVC szalagfüggöny.jpg


- Szalagfüggöny térelválasztási célokra

A PVC szalagfüggöny és tábla típusok megoldják a raktárak, ipari csarnokok olcsó, hatékony és rugalmas térelválasztását. Lehetővé teszik a fűtött és nem fűtött, a poros és tiszta terek elválasztását, a zaj és huzat kizárását. A térelválasztás PVC szalagok vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A PVC szalagok és PVC panelek átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

szalagfüggöny ajtókra1.jpg

- Szalagfüggöny bejárati ajtókra

Személyforgalmú átjárókra szerelve a PVC szalagfüggöny több szempontból is előnyösen alkalmazható: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energiamegtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent a PVC szalagfüggöny. Ez a szalagfüggöny kiváló eredménnyel alkalmazható bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható.PVC szalagfüggöny autora.jpg


- Szalagfüggöny hűtőkamrákra, autókra

A PVC szalagfüggöny alkalmazása hűtőkamrákra, autókra és fagyasztó boxokra ajánlott, mivel megakadályozza a hideg levegő kiáramlását, illetve a meleg levegő beáramlását. A PVC szalagfüggöny az egyedi igények figyelembe vételével készül.

termo szalagfüggöny.jpg

- Szalagfüggöny termo kivitleben

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira alkalmas szalagfüggöny. Minden PVC függöny ez egyedi igényeknek megfelelően készül. A csemegepultok feltöltésekor vagy tisztításkor a termofüggöny könnyen kivehető és visszarakható. A PVC szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A termofüggöny a szigorú élelmiszer-ipari előírásoknak is megfelel. Ez a fajta PVC szalagfüggöny profilt ragasztással, vagy - fúrás nélkül - szegecseléssel rögzítik a berendezésekhez, így nagyon egyszerű, gyors a felszerelése.

hőfüggöny uszodába.jpg

- Uszodákba, fürdőkbe való hőszigeteléses szalagfüggöny

A hőfüggöny alkalmazása uszodákba, fürdőkbe ajánlott, mivel megakadályozza a temperált levegő kiáramlását. A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás a hőfüggöny. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását. A hő szalagfüggöny jelentős energiamegtakarítást eredményez és komfortérzetet biztosít. Minden hőfüggöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően.


hőszigetelő szalagfüggöny állatoknak.jpg

- Állattartásra alkalmas szalagfüggöny

Az állattartási célokra készült hőszigetlő szalagfüggöny fontosabb mezőgazdasági alkalmazásai közé tartozik az istállók és ólak nyílásainak lezárása, hiszen a felnőtt és növendék állatok egészségének megóvása érdekében még télen is megtartható az istállók ideális hőmérséklete.
Háziállat esetén is használható ez a típusú szalagfüggöny, hiszen a kutyaház ajtajára erősítve megakadályozza a kutya által bemelegített levegő kiáramlását. Az átlátszó lágy PVC szalagok nem akadályozzák a kutya kilátását, így nem zavarja a hőszigetelő szalagfüggöny használata.

Cégünk bemutatkozik

Poligon, a szalagfüggöny szakértője

1989 óta foglalkozunk PVC szalagfüggöny típusok és lengőajtók gyártásával, forgalmazásával. Napjainkra olyan szalagfüggöny termékkínálatot alakítottunk ki, amely megfelel a gyártó és szolgáltató szervezetek által elvárt igényeknek: szalagfüggöny termékeink garantálják a jó hőszigetelést és energiamegtakarítást. Nemzetközi kapcsolataink révén szalagfüggöny típusaink gyártáshoz a legjobb minőségő alapanyagokat használjuk, kiemelt beszállítói partnerünk a gyorskapukat gyártó NERGECO és STRICKER.
A szalagfüggöny fajtákon, lengőajtókon és gyorskapukon kívül ebbe a kínálatba tartoznak a PVC szalagok és táblák, PVC térleválasztások, PVC függönyök hűtő és csemegepultokra, éjszakai rolók, hegesztőfüggönyök továbbá speciális vasalatok, szerkezeti elemek.

Térkép:
         

          Térkép megtekintéséhez kattintson a képre

          vagy erre a linkre: Térkép megtekintése

Elérhetőségeink:

POLIGON KFT.

Címünk: 1116 Budapest, Hunyadi Mátyás u. 20.

gyar szalagfüggöny.jpgFelmerülő kérdései esetén vevőszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésére:
Tel.: +36 1 226 6907
Fax: +36 1 227 7689

Nyitva tartás: Hétfőtől péntek: 8.00-16.30 óráig,
Árukiadás: Hétfőtől péntek: 8.00-15.30 óráig
Web: www.poligonkft.hu
E-mail: info@poligonkft.hu

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.