végleges szőrtelenítés fejléc.jpg
Stipsits Ibolya - Kozmetika


Végleges szőrtelenítés a Stipsits Ibolya Kozmetikai Szalonban . . .

végleges szőrtelenítés _ logó _ 400 px _ elforgatva _ fehér háttérrel.jpg

A győri Stipsits Ibolya Kozmetika Szalonban a kezeléseket a legmodernebb gépekkel és a legkorszerűbb hatásmechanizmusú kozmetikumokkal végezzük. A jó ápoltságra vágyók között nagy az érdeklődés az újfajta kozmetikai eljárások iránt.

A szépségipar nagy ütemben fejlődik az utóbbi években, és a mai kor emberének igénye is van erre, hiszen a legtöbben szeretnék késleltetni az öregedést.

Ezért kiemelten és hatékony foglalkozunk az öregedő és akut problémás bőr, valamint a szőrnövési rendellenességek kezelésével (végleges szőrterlenítés).

Rendszeres kezelésekkel elérjük a kívánt eredményt, amely egyénre szabott kezelési terv szerint történik.

Vendégeink szebbé, vonzóbbá válhatnak, sőt, fiatalabbnak is érezhetik magukat!Szogláltatásaink

Az alábbi szolgáltatásaink a leghatékonyabb és igen magas szakmai szintű végzésével állunk vendégeink rendelkezésére, a Stipsits Ibolya Kozmetikai Szalon végleges szőrtelenítés weboldalán (www.web-set.hu/vegleges-szortelenites) a továbbiakban túlnyomó részt szőrtelenítési módszerekkel foglalkozunk.

Szolgáltatások.jpg

  Kozmetikai szolgáltatások felsorolása:

  • Végleges szőrtelenítés
  • Hagyományos kezelések
  • Méregtelenítés
  • Valódi oxigénkezelés
  • Mélyhámlasztás
  • Arany kezelés
  • Bőrcsiszolás
  • Fülbelövés
  • MasszázságyVÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS: ÉRDEKESSÉGEK ÉS TUDNIVALÓK


Gyors és fájdalommentes végleges szőrtelenítés

Lézeres végleges szőrtelenítés

A lézeres végleges szőrtelenítés egy növekvő népszerűségű gyors és fájdalommentes szőrtelenítési módszer. Ez főleg azért van, mert nagyon sok előnyt tartogat emberek milliói számára szerte a világon, akik meg akarnak szabadulni a jelenleg nem divatos szőrtől a testük különböző felületein, amelyekről úgy gondolják, hogy előnytelenné teszik a testüket. Az elektrolízis a szőrtelenítés már gyorsan veszít a népszerűségéből, sőt, még az olyan gyors szőrtelenítő megoldások is, mint a gyantázás és a csipesszel való tépkedés.lézeres _ végleges szőrtelenítés _ 02.jpg

A lézeres végleges szőrtelenítés csodálatos lehetőséget nyújt a nemkívánatos szőrtől való megszabaduláshoz, legyen az akár a női arcon vagy a férfiak hátán. Ez az űrkorszaki technológiát kínáló megoldás minden tekintetben kellemes. Időigényét, árát, gyorsaságát vagy pontosságát tekintve is. Ezenkívül még fájdalommentes is.

Ennek a végleges szőrtelenítési módszernek a titka az a tény, hogy a lézer elősegíti, hogy a fényenergia-sugár felforrósítsa a szőrtüszők alját és destabilizálja ezt a részt anélkül, hogy a bőrnek bármi baja lenne. És mivel ez egy nagyon koncentrált és fókuszált fénysugár, a pontossága és hatása is a szőrtelenítendő célterületre összpontosul. Aki rászánja magát, néhány kezelés alatt egy olyan technológiát tapasztalhat meg, amely nem csak végleges szőrtelenítés megoldást ad, hanem egy olyan módszert is, amely gyors és fájdalommentes szőrtelenítést biztosít.Végleges szőrtelenítés a lézerkészülékkel és IPL-lel

Speciális Alexindrit lézerkészülékek a végleges szőrtelenítés elvégzéséhez

Alexindrit lézerkészülék _ végleges szőrtelenítéshez.jpg


Az Alexindrit lézerkészülékek speciálisan a végleges szőrtelenítés elvégzésére lettek kifejlesztve. Hatásuk lényege, hogy olyan hullámhosszú lézersugárral dolgoznak, amely csak a szőrben lévő melanin pigmentben nyelődik el, ezáltal a minimálisra csökkentve a hőkárosodás veszélyét maximális eredmény mellett.

A végleges szőrtelenítés legtökéletesebb eredménye érdekében szükség esetén a lézeres szőrtelenítést kiegészítjük nagyteljesítményű orvosi IPL (Intense Pulsed Light = nagy energiájú villanó fényforrás) kezeléssel.

Érdemes megemlíteni azt a két lényegi tulajdonságot, amelyben végleges szőrtelenítés esetén a villanó fényforrások előnye rejlik a lézerekkel szemben:

Végleges szőrtelenítés esetén a villanó fényforrások előnye
Nem egy konkrét hullámhosszúságon, hanem egy tartományban (jellemzően: 550-1200 nanométer) működnek.
Egy-egy impulzus rendkívül jól modulálható: részekre bontható, illetve a részek közötti szünet időtartama is változtatható. Ezáltal a végleges szőrtelenítés kezelésének „agresszivitása” a páciens egyedi tulajdonságaihoz igazítható.

Fontos hangsúlyozni, hogy végleges szőrtelenítés esetén az orvosi IPL készülék a kozmetikusok által használt kisteljesítményű berendezéseknél bizonyítottan jobb és tartósabb eredményt biztosít és a készülékbe beépített hűtőrendszer miatt a kezelések sokkal jobban tolerálhatóak, minimális diszkomfort érzéssel járnak.
Végleges szőrtelenítés: hogyan eredményez a lézerfény szőrtelenséget?


Lézer? IPL? Fényenergia? Hőenergia? Avagy minden, amit a lézeres szőrtelenítésről elsők között tudni érdemes . . .


hogyan eredményez a lézerfény szőrtelenséget.jpg

A lézer vagy IPL által kibocsátott fényenergiát elnyeli a szőrszálban lévő melanin. A fényenergia hőenergiává alakul, ami a szőrszálban elvezetődik a szőrtüszőhöz. Ezáltal a növekedési fázisban lévő szőrtüszők működése leáll, így azok nem termelnek többé szőrszálat, és így elérhető a végleges szőrtelenítés.

Fontos hangsúlyozni, hogy mivel a lézerfény energiája a környező szövetekben nem nyelődik el, azok nem szenvednek hőkárosodást. Ezzel kapcsolatban kell megemlíteni, hogy világos, nem napbarnított bőrön a legnagyobb a lézeres szőrtelenítés (végleges szőrtelenítés) hatásfoka, hiszen a barna bőr hámsejtjeiben szintén melanin van, amiben ugyanúgy elnyelődhet a fényenergia, csökkentve ezáltal a végleges szőrtelenítés hatékonyságát.A tökéletes végleges szőrtelenítés több kezeléssel érhető el

A tökéletes végeredmény érdekében . . .


A tökéletes végleges szőrtelenítés több kezeléssel érhető el.jpg

A szőrtüszőknek három fő életciklusát különböztethetjük meg:
 • Anagén (aktív) fázisban termeli a szőrtüsző magát a szőrszálat
 • Ketagén fázisban a szőrszál kihullik
 • Telogén (inaktív) fázisban a szőrtüsző nem termel szőrszálat, hanem úgynevezett nyugvó állapotban van.

A lézerfény csak a meglévő szőrszálakban vezetődik el az anagén fázisban lévő szőrtüszőkhöz, és ezáltal csak azok működését tudja véglegesen leállítani, csupán így érhető el a végleges szőrtelenítés. Ahhoz, hogy a végleges szőrtelenítés sikeres legyen, általában 4-6 kezelésre van szükség. Ennyi idő kell ahhoz, hogy az összes bőrben lévő szőrtüsző anagén fázisba kerüljön az adott kezelés idejére.További fontos információk a végleges szőrtelenítés kezelésekről

1) Tapasztalatok alapján megállapítható, hogy az általánosan is szőrrel borított felületeken kevesebb kezelés szükséges a végleges szőrtelenítés eléréséhez, mint a hormonális okok miatt kialakult, nem kívánatos helyen előforduló és mennyiségű szőr végleges eltávolításához.

2) Bármely testfelületen végezhető végleges szőrtelenítés, és teljesen ártalmatlan, fájdalmatlan.
3) Mindenki kezelhető; érzékeny vagy alapvetően kreol bőrtípusúak is kérhetik a végleges szőrtelenítés szolgáltatást.

4) A végleges szőrtelenítés érdekében kezelendő bőrfelületen csak maximum 0,1 mm hosszúak legyenek a szőrszálak.

5) A végleges szőrtelenítés végett elkezdett kezelések előtt négy héttel már nem szabad napozni vagy szoláriumozni!
6) A végleges szőrtelenítés tesztkezelése és a tényleges kezelése menstruáció ideje alatt kissé kellemetlenebb lehet.

7) A végleges szőrtelenítés tesztkezelése után 48 órával, ha nincs irritáció, kezdhető a kezeléssorozat.

8) Kismamáknak, azaz a várandós időszak alatt NEM ajánlott elkezdeni a végleges szőrtelenítés eljárását!Kérdések és válaszok a végleges szőrtelenítés témájában

Mellékhatások . . . Mi és miért nem tanácsos . . . Alkalmazható-e?*** Melyek a végleges szőrtelenítés kezelésének mellékhatásai?

Amennyiben bőrpír keletkezik a kezelések alatt, egy ideig ne kezeljük azt, néhány nap múlva bizonyosan elmúlik. A szőrtüsző körül ritkán előfordulhat enyhe bőrvörösség, ami természetes a végleges szőrtelenítés eljárása után.*** Gyantázható a kezelt felület a kezelések között?

Mivel a villanófényes végleges szőrtelenítés lényege, hogy a szőrszál melaninja elnyeli a fényenergiát, ami a szőrtüszőbe jutva hőenergiává alakul, így a szőrtüsző elhal, és többé nem termel szőrt, a végleges szőrtelenítés eljárása alatt a gyantázást, csipesz használatát kerülni kell! Az eredményes kezeléshez szükséges a szőrszál jelenléte.*** Miért nem tanácsos napozni, szoláriumozni a kezelést követően?

Minél világosabb a bőr és sötétebb a szőrzet, annál hatásosabb a kezelés, annál sikeresebb a végleges szőrtelenítés. A napozás, a szolárium vagy bronzárium mellőzése javasolt a bőrfelületen esetlegesen bekövetkező pigmentálódás elkerülése érdekében.

Kérdések és válaszok a végleges szőrtelenítés témájában.jpg

*** Alkalmazható-e a villanófény egyszerre több testfelületen?

Egyidejűleg természetesen akármennyi testtájék kezelhető végleges szőrtelenítés érdekében bármiféle károsodás nélkül.*** Végleges szőrtelenítés esetén miért kell testtájanként eltérő számú és különböző időközű kezelés?

Általánosságban azt lehet mondani, hogy a sikeres végleges szőrtelenítés eléréséhez 4-8 kezelés szükséges 4-6 hetes időközökben, de fejen általában kevesebb kezelés kellhet rövidebb időközökkel (gyakran 3-4 kezelés 3-4 hetes időközökkel elég), mint törzsön, illetve végtagokon. A fény csak az aktív szakaszban lévő szőrtüszőkben képes végleges hatást kifejteni. Mivel az egyszerre aktív szakaszban lévő szőrtüszők aránya a nyugvó szakaszban lévőkhöz képest és az aktív és nyugvó szakasz hossza testtájanként eltérő ezért a lehető leghatásosabb kezelések végzéséhez testtájanként eltérő számú és időközű kezelést kell elvégeznünk.

Térkép a könnyebb tájékozódáshoz:


Stipsits Ibolya Kozmetikai Szalon
- végleges szőrtelensítés -


ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 15.
Postázási cím: 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 15.
Telefon: +36 20 3215 042
Weblap: www.stipsitsibolya.hu

végleges szőrtelenítés _ kicsi logó az elérhetőségekhez.jpg

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.