|
Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!
Ha október, akkor Bob Goshen, évszak szerint lehetne „betakarítás” is, lehetne még Halloween, esetleg őszi nátha, bedőlő amerikai bankok, utcára kerülő dolgozók, és Te is tudnád folytatni a sort. Mivel ezek egyikére sincs befolyásod, foglalkozz azzal, amire van. Többen mondják, hogy nem jönnek el egyik - másik összejövetelre, mert tudják, hogy azt akarjuk, hogy üzletet építsenek, őket pedig a termék érdekli. Miért hiszik azt, hogy minket nem érdekel a termék?
Vagy itt egy másik, gyakori felvetés: tegyük fel, szeretnél hálózatot építeni. „Igen, de ebben a városban már annyi ilyen cég van, mindenkit bemutatókra hívnak, és ahol olcsóbb a belépés meg a termék, oda mennek, mert nincs pénz.” Nézzük meg, hogyan működik ez a valóságban. Az emberek ismerik a megbízható, híres márkákat. Amikor közvélemény kutatás alkalmával megkérdezik őket, hogy mit vennének szívesen, pontosan fel tudják sorolni az általuk minőséginek tartott márkákat. Amikor azután vásárlásra kerül a sor,
mégsem azt veszik. Vajon miért?...... Biztos az a legfontosabb kritérium, hogy melyik az olcsóbb?
Ne csak olvasd, csináld is!
Van egy város, benne egyetlen étterem. És jönne egy másik étterem is, de hajaj! Annak az egynek nagyon befolyásos a tulajdonosa. Vagy inkább fél? Ez a félelem érzés ugyanis a leggyakoribb a növekvő cégekkel szemben. A leendő másik étterem nem kiszorítósdit akar játszani. Sokkal inkább az étkezési kultúra sokszínűségét részesíti előnyben. Elbeszélget a „nagyhatalmúval”, és nem mint cég, hanem, mint ember. Elmondja, hogy munkahelyeket teremt, jelenléte pedig kínálatot bővít és egy lehetőséget arra, hogy az embereknek legyen miért arra a környékre menni. Ugyanis, ha éttermes vagy, nem akarsz az egyetlen étterem lenni a városban. Az nem jó üzlet. Ha még két - három másik is odajön, - remélhetőleg eltérő kínálattal-, szinergia alakul ki, az emberek észreveszik, hogy van választási lehetőségük. Rájönnek, hogy kialakult egy étteremben bővelkedő környék, szinesedik a paletta, növekszik a kereslet. Szokások kezdenek kialakulni, az éttermek jól mennek. Az új étterem egyszerűen lehetővé tette a réginek,
hogy megerősödjön. Felnyitotta a szemét, hogy azzal, hogy akadályokat gördít, a saját fejlődése előtt vágja el az utat. Lemarad. Begyöpösödik, mert azt hiszi, hogy így is jó. Neki elég, a környéknek meg úgy sincs több igénye. Ilyen egyszerű. Eddig volt a mese. (ha idáig elolvastad, hívjál fel)
Tegyük fel, szeretnél virágzó üzletet, ami lehet termékes, vagy hálózatépítéses. Hogyan célszerű elindulni? Mondjuk, Te vagy az új étterem tulajdonosa, aki munkahelyet teremt, aki szinesíti a palettát és szokásokat alakít. Ha nyelvi akadályokba ütközöl, keress egy közös nyelvet, és őket kérd meg fordítani. Meglátod, mekkora ereje van ennek. A legfontosabb azonban, hogy legyél megközelíthető. Aki nyugodt, tapasztalt, akinek számítani lehet a véleményére, a kitartására, pontosságára, becsületességére és a bizalmára. Te legyél az, aki a mai bizonytalan világban az állandóságot képviseli.
Fókuszban
A FIBERTONE – 10 évvel ezelőtt táplálékod harmadannyi mennyiségű rostot tartalmazott, mint amit nagyszüleid annakidején elfogyasztottak. Ez egyszerűen kétségbeejtő, és valószínű, hogy az arány azóta se javult.
A civilizált nemzeteknél elterjedt bélrendszeri megbetegedések szinte ismeretlenek az elmaradott Afrikában (biztos, hogy „elmaradott”?). A mediterrán országokban, ahol nagy mennyiségben fogyasztanak zöldséget és gyümölcsöt (kb. kétszer annyit, mint nálunk), jóval kevesebb szív-és érrendszeri megbetegedés fordul elő. A leginkább vezető degeneratív betegségek oka, részben, az étrendi rostok elégtelen bevitele. A vastagbélprobléma például, szorosan kötődik az alacsony rosttartalmú étrendhez. A Candida túlzott növekedése is összekapcsolható az alacsony rosttartalommal. A tápanyagokkal kapcsolatban ősidők óta beszélnek ezekről a kérdésekről. A rostoknak öt ismert funkciója van:
1.) Csökkentik a bélrendszer méreganyag szintjét, a patogén
baktériumok és az élesztőgomba túlzott mennyiségét; 2.) Javítják a belek működését; 3.) Stabilizálják a vércukrot; 4.) Csökkentik a koleszterin szintet és 5.) Megvédenek egyéb krónikus degeneratív betegségektől, mint amilyen a vastagbélrák, az aranyér és a visszér.
Megállapítást nyert, hogy a rost megfelelő alkalmazása egyértelműen a legeredményesebb terápia az aranyér felszámolására. A jó minőségű étrendi rostok biztonságos és hatékony bevitele a Fibertone -nal megoldódik. Mindemellett jó, ha csökkented a túlzottan finomított ételek fogyasztását („finomított” nem finomat jelent, hanem = agyonfőzött, édesített stb). Egyél minél több salátát, zöldséget. Nem azt javasoljuk, hogy mostantól csak zöldséget-gyümölcsöt egyél, hanem csak azt, hogy a szokásos napi 3 fő étkezéskor minél több zöldséget fogyassz, étkezés előtt fél órával ehetsz gyümölcsöt. Ami a mennyiséget illeti: a kedvező élettani hatáshoz, felnőtteknél a napi 600-800 g (60-80 dkg) zöldség-gyümölcs
fogyasztás elérése a cél. A szakemberek napi 5 adag zöldség-gyümölcs fogyasztásást ajánlják. Az adag mennyisége legegyszerűbben úgy határozható meg, hogy egy porciónak az számít, ami egy tenyerünkben elfér. A gyerekeknek kisebb, a felnőtteknek nagyobb a tenyere, így a módszer jól alkalmazkodik a testi adottságokhoz.
És most jöjjön néhány termék tapasztalat:
Sz. N.: Négy hónapja folyamatosan fogyasztom a Fibertone -t, a súlyom 13 kg -al kevesebb, mint akkor volt. Mellé Fortune Delight -ot iszom.
P. I. -né: Nekem nagyon súlyos érrendszeri problémáim voltak. Végülis ha hiszitek, ha nem, nekem olyan volt a bal bokám, mint a combom, és úgy gondolom, hogy nagymértékben hozzájárult ehhez a helytelen táplálkozás. Amióta a Fibertone -t rendszeresen fogyasztom, minden áldott reggel azzal kelek fel, hogy teljesen bőrszínű lett a lábam. Ez egy fantasztikus érzés, főleg olyan embernek, aki annyit szenvedett, és annyi műtéten esett át, mint én. Nagyon hálás
vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem ezt a terméket a többi SUNRIDER termékkel együtt.
G. G. -né: Gyerekkorom óta emésztési problémáim voltak, és természetesen később jelentkezett az aranyér. Ha valakinek volt már benne része, tudja, hogy mit jelent. Amikor találkoztam a Fibertone -nal, elkezdtem fogyasztani. Az első időben heti kúrát csináltam, napi 6 darabbal és bőséges folyadékkal fogyasztottam. Akkor ugyanis a salakanyag mindig könnyen el tud távozni a szervezetemből. Később napi 1-2 db -ot fogyasztottam és fogyasztok. Remekül érzem magam, és minden korábbi panaszom megszünt.
Tippek, ötletek
A minap fedeztem fel egy honlapot, ahol a napi 3x -i zöldség-gyümölcsfogyasztás örömét hirdetik. Igazuk van, ki ne akarná örömtelien és könnyen megőrizni a saját és családja egészségét! Kattints rá a www.3x3.hu oldalra. Végre valami, amiből sokat ehetsz!
Üzleti hírek
Október az első hónap, amikortól érvényes, hogy ezentúl a hónap utolsó munkanapja egyben a hónapzárás napja is. Ebben a hónapban ez nem kíván extra figyelmet, de novemberben ez a nap 28 -a, péntek. Amennyiben a hónap első napjaiban még szeretnél EV -t pótolni, megteheted, de csak extra térítés ellenében.
Mi újság a weblapunkon?
Október végétől a telefonos konferenciák anyagaiból is találhatsz ízelítőt a honlapunkon. Például klikkelj ide és hallgasd meg Barta József és Edina beszélgetését Mészárosné Falusi Szilvi Lead Direktor -ral arról, hogy Ő, hogyan csinálja. Ez a marketing eszköz egy élő kapcsolat, a témákat illetően pedig Te is kérhetsz. A telefonos konferenciákat minden hónap 1. és 3. szerdáján, 18.25 -től 19.00 –ig tartjuk. Témája: 1. szerda üzlet, 3. szerda termék. A telefonos konferenciát mi vezetjük az előre felkért üzlettársakkal, a többiek hallgatják. Azonban mindenkinek van lehetősége arra, hogy előre feltegye kérdéseit a termékekkel kapcsolatban. Ehhez nem kell mást tenned, mint a telefonoskonferencia@merjalmodni.hu e-mail címre legkésőbb a termékes konferenciát megelőző vasárnap estig elküldeni azt a kérdésed, amit a felkért beszélgetőpartnerek neved említése nélkül megválaszolnak Neked. További
részletekért kattints ide.
Eseménynaptár
November 5 -én 18:00 órai kezdettel ismét országos, nyilvános bemutató lesz, amelyet ez alkalommal mi tartunk a Hotel Tulip Inn - ben (Budapest, 1089 Üllői út 94-98). Az a cél, hogy budapesti és Budapest közeli üzlettársaid a meghívottaikkal együtt legyenek jelen és kapjanak profi képet a Sunrider lehetőségről. Ha pedig az ország távolabbi részén laksz, küldd el az érdeklődőket bátran, előtte azonban hívj fel bennünket, hogy tudjuk, kik érkeznek. A hónapról – hónapra elhangzó sikersztorikkal az a célunk, hogy bemutassuk, nemcsak Vezetői szinten vannak üzleti sikerek, hanem 1.000 pontosként is jövedelmező lehet ez a lehetőség, és felette is érdemes országos „ismeretekre” szert tenni. A sikertörténetek meghívottai az ország legkülönbözőbb településeiről érkeznek, így akár Te is közreműködője lehetsz a kb. 1.5 – 2 órás programnak. Havi egyszeri alkalommal vétek kihagyni, legalább 5 jó okot tudunk, amiért érdemes eljönnöd.
November 8
-án Termékvezérelte Tréning a TIT – Stúdióban, kóstolóval: tehát lehet kortyolgatni és falatozgatni. Nézd meg, mit sütnek - főznek ki a többiek!
November 29 -én 10:00 – 13:00 óráig pedig a magyarországi vezetők összefogásával Országos Termékkarnevált rendezünk a Mercure Budapest Buda **** Hotelben (1013 Budapest, Krisztina krt. 41 – 43., a Déli pályaudvarnál, remek közlekedéssel), ahol 7 asztalnál, első ízben, a teljes magyarországi terméktapasztalat vonul fel. Az i -re a pontot a december 14 -i (vasárnap) Karácsonyi Party teszi fel. Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Menüről és programról később kapsz információt.
További részletek az eseménynaptárban!
Üdvözlettel a novemberi viszontlátásig:
Jóska és Edina
Ui: Ne csak olvasd, csináld is!
A hírlevélben megjelent írások helyességéért
felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
|