337b.jpg

Lakatos Istvánné és Lakatos István - Lead Üzleti Vezetők

1996 -ban egy szép január végi napon - azt hogy szép, akkor még nem tudtam, csak utólag derült ki - a munkahelyi főnököm elhívott egy bemutatóra. Tudta, hogy nem szívesen megyek, mert már többször értek rossz tapasztalatok, de azt mondta, hallgassam meg, ez más, mint a többi, és utána kíváncsi lesz a véleményemre. Így kezdődött.

A férjem eleinte duzzogott, hogy nélküle hallgattam meg a bemutatót, de hát őt nem hívták. Kipróbáltuk a termékeket, először csak ketten az idősebbik fiammal, aztán az egész család lelkes fogyasztóvá vált. Beleszerettem a termékekbe és gyógyítottam, gyógyítottam. Így is voltak csatlakozóim, de amikor arról panaszkodtam, miért nem csatlakozank többen, akkor mondta a férjem, hogy a bemutató végén meg sem említem, hogy ide csatlakozni lehet és olcsóbban vásárolni a cégtől.

Ezután találtam egy olyan üzlettársat, akivel tudtam együtt dolgozni és nagyon gyorsan Üzleti Vezető lettem. Nos, ekkor "esett le", hogy ez egy üzlet, és kezdtem el tudatosan készülni rá. Addig is olvastam, hallgattam cd -ket és részt vettem minden rendezvényen, függetlenül attól, hogy hova kellett elutaznom. Ezután viszont már üzletként gondolkodtam az egészről és tanultam, hogy aszerint is viselkedjek.

Azóta a legnagyobb örömömre az egyik fiam is velünk tart az úton - tanítom és tanulok tőle - ő az egyik Üzleti Vezetőm. Csodálatos együtt dolgozni vele.

Azóta egy utazás az életünk. Utazás térben és időben. Térben: bejártuk az országot, Európát, számtalanszor voltunk Amerikában, már láttuk Los Angeles-t, San Diego-t, Mexikót, Floridát, luxushajóval kétszer jártunk a Bahamákon, de megnéztük Pekinget, Sanghaj-t, és Hong Kong-ot is.

Mindezeket a családdal és az üzlettársakkal együtt megnézni: egy csoda! Utazás az időben: kezdenek megvalósulni a gyermekkori álmaink, amelyekről már rég lemondtunk, és már eltemettük magunkban. És kezdjük egyre tisztábban látni a jövőnket is, a Sunrider üzlet jövőképet is adott nekünk.

"Az egyik legmélyebb titka az életnek, hogy a legértékesebb tetteink azok, amelyeket másokért teszünk." Amit eddig elértünk, az mind azért sikerült, mert sok embernek próbáltunk segíteni.
"Nem tudunk hatalmas dolgokat véghezvinni, csak kicsiket, de azt hatalmas szeretettel" - mondta Teréz anya.

Mi is úgy érezzük, hogy sok - sok kicsi dolgot csináltunk, csinálunk, de amit e pár év alatt ezen az úton elértünk, az nem kis dolog. Nem mondjuk, hogy mindig könnyű volt ez az út, de a végeredmény megéri.

Valószínűleg nem is tudtuk volna ezt az utat bejárni egyedül, de mindig előttünk voltak és vannak a szponzoraink, a Barta házaspár, akiket követve egyenesebb és simább az út, mintha csak a saját fejünk után mennénk. Nem tudtunk volna végigmenni az úton, ha nincs mögöttünk a csapatunk, akiknek köszönjük, hogy csatlakoztak hozzánk, bíznak és hisznek bennünk, köztük a másik Üzleti Vezetőnk: Jágrné Simon Marianna.

Célunk a jövőre nézve, hogy azoknak az embereknek segítsünk megvalósítani az álmaikat, akik elhiszik, hogy képesek rá!
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.