image003.jpg
hírlevél
2009. december
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

„Megvettél már mindent?”- kérdi aggódva a barátnőm. Nem, még nem. Azt is megmondom, hogy miért. Mivelhogy csak olyan ajándékot veszek, amit én is szívesen kapnék, sok időbe telik kigondolni. Utána már viszonylag könnyen megy, általában két nap alatt megveszek mindent. Legtovább a könyvvásárlás tart, mert beleolvasgatok mindegyikbe. Majdnem egy délelőttöt elszöszölök vele. Idén is találtam jó néhány szuper darabot. Egyet közülük a Vezetők kaptak a Karácsonyi Party -n. Ez Coelho: Inspiráció 2010 című naplója. Elmondom, mit találtam még. Réz András: Köldök, Müller Péter: Gondviselés, Rabindranath Tagore: Indiai bölcsességek minden napra (Axel Monte utószavával) – ezt tavaly magamnak vettem, idén ajándékba kapja… Remek még a szívsebész Papp Lajos: Csodák és tragédiák életemben és Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás. Van, amiből kettőt vettem. Ez azért jó, mert könnyebb lesz majd beszélgetni róla. Régóta nézegettem a Terebess Collection boltjában olyan kínai teás csészéket, amiknek teteje is van. Ha nem árulod el, magunknak is vettem belőle kettőt, de ez lett a Karácsonyi Party utolsó tombola díja is. Kati nyerte Lentiből, biztos szívesen teáznak belőle Attilával. Igyekezz az Ünnep előtti utolsó simításokkal, aztán pihenj egy kicsit. Legyen egy csészényi időd magadra. Legyen boldog a Karácsonyod, sikeres az Új Éved!
Értékeld a kapcsolataidat...
A befolyás erejét nap, mint nap tapasztalhatod. Ha nem vigyázol, olyan apránként zökkentenek ki a kerékvágásból, hogy a végén már csak a kérdést teheted fel: ”Hogy jutottam én ide?”

Tegyél fel 3 kérdést:

1.
Kikkel vagy körülvéve? Mindenkit végy számba, aki bármilyen módon hatással lehet Rád.

2.
Milyen hatással vannak ők Rád? Ez egy nagyon fontos kérdés. Mit teszel a hatásukra, mit hallgatsz meg, mit olvasol el (hűha, pont az előbb írtam jó könyvekről!), mit gondolsz és hogyan érzel. Jól teszed, ha kategorikusan szétválasztod, ki van Rád pozitív és ki negatív hatással.

3.
Rendben van ez így? Tegyük fel, mindenki pozitív hatással van Rád. De lehet, hogy van egy-két foltos alma a kosárban. Érdemes még egy alapos, objektív pillantást vetni mindenkire, különösen a befolyás szempontjából. Ugyanis mind a negatív, mind a pozitív valamilyen irányba visz. De csak az egyik visz abba az irányba, amerre menned kell.

Ettől izgalmasabb a következő három lépés, mert abban segít, hogyan kezelheted a Téged visszahúzó kapcsolatokat és hatásokat:

1.
Húzódj vissza, lépj egyet hátra. Ez bizony nehéz döntés, nem is könnyű megtenni, de bizonyos helyzetekben elengedhetetlen. Csak Te tudod meghozni azt a nehéz döntést, hogy többé nem hagyod magad bizonyos emberektől negatívan befolyásolni. Ez a döntés az életed minőségét határozhatja meg.

2.
Korlátozod a kapcsolatot. Az időd nagy részét a fontos kapcsolatokra korlátozd. Ne pazarold az idődet a Téged visszahúzókra. Hihetetlen, de akkora a csábítás pont az ellenkezőjét csinálni. Ne ess bele ebbe a csapdába. Vedd számba a fontos dolgaid, és az értékeid. Oly kevés az időnk. Nem lenne okosabb bölcsen beosztani?

3.
Tágítsd a kapcsolataidat. Erre kell a legjobban figyelned. Keress sikeres embereket, tölts velük több időt. Hívd meg őket, kérdezd meg, hogyan érték el, amit elértek, mitől érzik magukat sikeresnek. Nem kizárólag pénzügyi sikerekről van szó: lehet, hogy valakitől tanulni szeretnél valamit. Megtanulni, hogyan teheted jobbá a házasságot, hogyan válhatsz jobb szülővé, mit tehetsz, hogy egészségesebb legyél, vagy belülről megerősödjél.

Ezt hívják célirányos kapcsolatépítésnek: a megfelelő emberek között forogsz, képes vagy olyan ismereteket elsajátítani, amelyek növelik a másokra gyakorolt befolyásod. Amikor ezt teszed, értelemszerűen visszaszorítod azokat a kapcsolatokat, amelyek csak visszahúznak. Nem kell elhinni, próbáld csak ki, majd meglátod magad is!
Amikor nem tudod, hogy mitől...
Van úgy, hogy ugyanabban az időben ismétlődnek a tüneteid? A „szerv-óra” követése az egyik módja annak, hogy megértsd a szervezet működését. Van olyan napszak, amikor alig van erőd, vagy éjjel mindig ugyanakkor ébredsz fel? Nézd meg az időpontot, nézd meg, milyen színű. Színe szerint kikeresheted, melyik elemhez tartozik. Nagy valószínűséggel a szervezeted ebből az elemből kér többet. Most, hogy már tudod, mit kell enned, az egyetlen kérdés az, hogy mennyit. A válasz: annyit egyél, hogy érezd a különbséget!

A "szerv-órát" letöltheted innen.
SZÓTÁR
Liver Máj
Lung Tüdő
Large Intestine Vastagbél
Stomach Gyomor
Spleen Pancreas Lép, Hasnyálmirigy
Heart Szív
Small Intestine Vékonybél
Bladder Húgyhólyag
Kidney Vese
Pericardium Szívburok
Triple Heater Hármas Melegítő
Gall Bladder Epehólyag
Assimilaid091224.gif
A hónap terméke
Assimilaid®, az emésztő rendszert tápláló formula

Rossz ételeinknek és táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a sav-túltengés, az enzimhiány, sőt a fekélyesedés. Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne. Ez a formula több, gondosan összeválogatott kínai gyógynövény sűrített keveréke.

A formula a regeneráció elvének megfelelően az emésztéssel összefüggő szerveket (pl. gyomor, bélrendszer) táplálja és tartja egyensúlyban anélkül, hogy mint a legtöbb gyógyszer kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket. Segít, hogy az emésztőszervek megfelelő mennyiségben és időben megtermelhessék a különböző enzimeket és emésztőnedveket, hogy helyreálljon a megfelelő enzimháztartás.

A formula jótékony hatással van az emésztő- és az idegrendszer közötti együttműködésre is.

Ez a formula élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére, illetve nehéz ebédek-vacsorák, egészségtelen ételek megemésztésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a fogyasztást.
Kandesn rövidfilm
Tartalma:

- Arcápolás 4 lépésben. Klikk ide a lejátszáshoz.
Eseménynaptár
Országos Csoporttalálkozó
2010. január 9. szombat, 10:00 - 14:00 óráig.
Helyszín: Hotel Ibisz
1134 Budapest, Dózsa György út 65.
Térképért kattints ide.
Van egy író, akit többet kéne olvasnom...
Most Veled is megosztom néhány gondolatát:

"Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek!

Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. Mindenek fölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség. Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl rá testben és lélekben. S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is.

Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre."

(Márai Sándor)


Üdvözlettel a januári viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.