Telefon: +36 20 9220240 ● e-mail: info@balloonart.hu
Union Jack_45x45.jpg Német zászló_45x45.jpg Magyar zászló_45x45.jpg
Print
Videók
Videók_185x129.jpg
LED
Világító léggömbök
LED_186X141.jpg
Látvány és élmény egyszerre!
Esküvőre, születésnapra garantáltan a legjobb ajándék a ledes léggömb.
Feliratozás
Reklámcélú léggömbök
Print_Smile_186.png
Könnyed és hatásos
A feliratos léggömb a legkedveltebb szóróajándék. Könnyed és rendkívül hatásos...
Rainbow of colors
Qualatex színskála
Színskála_186.jpg
Esküvői dekoráció
Héliumos szívek_250x188.jpg
Léggömbfelengedés
Ha nem is dekoráció, de a legkedveltebb esküvői látványosság. A héliumos léggömbök elersztése felejthetetlen élmény a résztvevőknek!
Szív-kapu - esküvői dekoráció _188x250.jpg

Bejárat
Esküvői helyszínünk kiemelt pontja a bejárat. Ezen keresztül érkezik az ifjú pár és a vendégsereg. Fontos, hogy valamilyen figyelemfelkeltő dekorációval már messziről észrevehetővé tegyük az ünnepi vacsora helyét.
Egy léggömbív vagy szívkapu elegáns keretet ad a bejáratnak. Díszíthetjük az ajtó két oldalát nagyobb virágtartókba helyezett csokrokkal.
Főasztal-Hajógyári - esküvői dekoráció _250x188.jpg

Főasztal
A főasztal kiemelt hely a teremben. Itt ül az ifjú pár, a szülők és a nagyszülők. Legyen ez a legszebb asztal! Ide helyezzük a nagyobb virágdíszt, a gazdagabb léggömbcsokrokat. A töltött léggömbből készült dísz a leglátványosabb és a legnépszerűbb asztali kompozíció. A friss házasok mögé szívalakot ajánlunk, akár léggömbökből, akár virágokból. Az egymásba fonódó két szív még szebben kifejezi, miről szól ez a nap. Ha valaki mégsem kedveli ezt a motívumot, választhat egyszerűbb hátteret, például egy könnyed, elegáns gyöngyívet.
Vendégasztalok - esküvői dekoráció _250x188.jpgVendégasztalok
A vendégek asztalaira helyezhetünk kisebb virágdíszt, három darabos héliumos léggömbcsokrot kis nehezékkel. A terítőt díszíthetjük esküvői konfettivel vagy üvegkaviccsal. A székeket elegánssá varázsolhatjuk székszoknyával és a dekorációhoz illő színű masnival.
Táncparkett - esküvői dekoráció _250x188.jpgTáncparkett
Legegyszerűbb dekoráció, ha a táncteret teleszórjuk levegős léggömbökkel, a mennyezetre pedig héliumos lufikat engedünk fel. Tánc közben látványos szerepet kapnak ezek a léggömbök. Az igazi élményt a táncparkett fölé elhelyezett látványeffekt adhatja meg: egy detonátor vagy egy léggömbeső az este felejthetetlen pillanata lehet! Ez utóbbit inkább nagyobb belmagasságú (min. 4-5 méter) termekbe ajánljuk.
A táncparkettet a négy sarkára elhelyezett léggömbcsokorral vagy -oszloppal emelhetjük ki.
ˆ Balloon Art, 2017. Minden jog fenntartva.
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.