LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
Az Ön internet áruháza
Az internet áruház, vagy e-kereskedelem már mindenki számára ismert fogalom, de a cégek többsége nem tud vele mit kezdeni. Túl drágának és bonyolult dolognak tartják. Ezért a WEB-SET rendszerben kidolgoztunk egy olyan megoldást, hogy ez Önöknek egy forint pluszba se kerüljön, és olyan egyszerű legyen feltölteni és üzemeltetni, hogy egy hat éves gyerek is meg tudja oldani. Ezért a mi partnereink egyszerűen és plusz költség nélkül juthatnak piaci előnyhöz. Egy kis cégnek, akár pár terméket gyártó cégnek a weboldallal együtt kevesebb mint havi 13.000 forintjába kerül mindez. És persze maga tölthet fel terméket és frissítheti azokat.

Sok olyan partnerünk van, akinek van internetes áruháza, és ennek haszna nem csak a közvetlen megrendelésben nyilvánul meg. Az esetek jelentős részében a látogató az interneten megtalálja a terméket, de nem ott rendeli meg, hanem telefonon, faxon vagy személyesen. De a döntéshez kellett az áruház és termékinformáció, hogy dönthessen. Ha nincs áruház, akkor valószínüleg csak továbbáll, és soha nem derül ki, hogy mennyit hasznot veszítettünk mielőtt egyáltalán tudnánk az ügyfélről. Ezt mi elvesztett haszonnak nevezzük, és ez az Ön esetében is akár milliós nagyságrendet jelenthet anélkül hogy Ön tudna róla.

Ön ingyen alakíthat ki internetes áruházat minden plusz költség nélkül, ha a WEB-SET Business vagy Professional csomagot választja. Ne adjon piaci előnyt a konkurenseinek! Lépjen minél előbb!
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100