LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
Keresőoptimalizálás és keresőmarketing
A keresőoptimalizálás és a keresőmarketing mindenki számára ismert kifejezés, de kevesen tudják mit is takar. A legtöbb ember számára a keresőoptimalizálás egy misztikus, titkos folyamat, amihez csak a beavatottak értenek. Ez pedig tévedés!

A keresőoptimalizálás és keresőmarketing könnyen és főleg alacsony költségek mellett mindenki számára elvégezhető a WEB-SET segítségével. A WEB-SET rendelkezik egy külön keresőoptimalizálás és keresőmarketing céljára kifejlesztett modullal. Ez az alapszolgáltatás része.

Amennyiben többet szeretne megtudni a keresőmarketingről és a keresőoptimalizálásról, akkor jelentkezzen az Internet Szemináriumra. Az egész napos képzés cégvezetőknek és döntéshozóknak szól. Egy külön előadás mutatja be a kereső marketing lépéseit érthető és követhető formában. A szemináriumon nem csak tudást, hanem egy munkafüzetet is kapnak, amiben a keresőmarketing és a keresőoptimalizálás témához részletes leírás és ellenőrző lista is tartozik. Ezzel Önállóan el lehet végezni a munkát.

Amennyiben Ön szeretné megismerni az általunk használt keresőmarketing és keresőoptimalizálás elveket, módszereket, jelentkezzen itt ingyenes keresőoptimalizálás hírlevelünkre.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100