LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése


Referenciáink WEB-SET MiniWeb* csomag keretein belül készült weboldalainkból:

*WEB-SET MiniWeb = egyoldalas, keresőoptimalizált weboldal megoldások, GOOGLE helyezési GARANCIÁVAL!
(Ha nem érjük el az általunk vállalt helyezést a Google-ben, visszaadjuk a pénzét!)
WEB-SET MiniWeb csomaggal és keresőoptimaizálással kapcsolatban a +36 1 436 1010-es telefonszámon vagy a info kukac keresooptimalizalas-szakerto.hu e-mail címen érdeklődhet!


miniweb_referencia_belga bonbon.jpg
Második Belga Praliné Kft.

A prémium minőségű belga bonbon és csokoládékészítmények a legfrissebb és kizárólag természetes alapanyagokból, valamint a legfinomabb íz-összetevőkből készülnek. Nem tartalmaznak egyéb növényi zsiradékot, csak kakaóvajat. Nincs bennük konzerváló-, sem semmilyen génkezelt anyag.

Bátran mondhatjuk, hogy belga partnereink a maguk szakterületén a legjobbak, így az általuk gyártott és általunk forgalmazott bonbonok, táblás és szeletes csokoládék, desszertek, drazsék, diabetikus termékek, krém-különlegességek a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik.

miniweb_referencia_internet szolgáltatók.jpgPR Telecom Zrt.

Társaságunk fő célja, hogy Európai színvonalú térségi távközlési rendszereket hozzon létre. A szélessávú hálózattal ellátott településeket egymással összekötő infokommunikációs rendszereink az eddig általunk nyújtott analóg és digitális kábeltelevízió, internet, valamint telefonszolgáltatásokon felül zárt láncú privát hálózatok létrehozására, térfigyelő-rendszerek gazdaságos kiépítésére és működtetésére, továbbá különböző szintű vagyonvédelmi szolgáltatások beindítására is alkalmasak.

Tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy az információs társadalom és az internet szolgáltatók hazai fejlődése a műszakilag és üzletileg is a megfelelő cégeket igényli.

miniweb_referencia_kavicsbánya.jpgFüzesabonyi Agrár Zrt.

Füzesabonyi Agrár Zrt. 1997. március 1-jén átalakulással jött létre, a Füzesabonyi Kavicsüzemek Közkereseti Társaságból. 2009-ig Füzesabonyi Kavicsértékesítő Kft.-ként működött a zárt körű részvénytársasággá alakulás előtt.

A társaság tevékenységi köre:
- Kavicsbánya: bányászat
- Kavicsbánya: bánya meddő, osztályozott és osztályozatlan
  kavics előállítása, értékesítése
miniweb_referencia_lézeres látásjavítás.jpg

KLIN Kft. - Szemészeti magánrendelő

A lézeres látásjavítás célja a szem fénytörési hibáinak (rövidlátás, túllátás, astigmatizmus) megszüntetése, csökkentése. Kívánatos esetben így a beavatkozás után nem kell sem szemüveget, sem kontaktlencsét viselni, illetve kisebb dioptriára lesz szükség, köszönhetően a lézeres látásjavítás eljárásának.

A lézeres látásjavítás mellett ez évtől a szaruhártya kiboltosulásos betegségeit is kezelni tudjuk (pl. keratoconus) az UV-X módszerrel. Ezen eljárás célja a betegség előrehaladásának meggátlása, lassítása, amely révén elkerülhető, vagy késleltethető a minden szempontból megterhelőbb szaruhártya-átültetés. Ezeken kívül általános szemészeti ellátást és egyéb szemműtéteket is végzünk (pl. szürkehályog). (SZJ:85.12)

miniweb_referencia_munkaruha bolt.jpgNIVOTEX munkaruha

A munkaruha, mint egyéni védőeszköz beszerzése nem tartozik a cégvezetők kedvelt időtöltései közé, ezért a Nivotex munkaruha bolt webáruháza hatékony segítséget nyújt Önnek abban, hogy ez egy könnyen elintézhető feladat legyen.

A cég negyedszázados előállító és értékesítő szakmai tapasztalattal rendelkezik. A munkaruha bolt termékeire a nagyfokú megbízhatóság, takarékos ár, hosszú élettartam, kellemes viselet a jellemző.

Az általunk készített ruhák tesztelése valós munkakörülmények között történik, így a munkaruháinkat használók véleménye alapján kialakított termékskálánk minden körülmények között megállja helyét.
miniweb_referencia_olajszűrő.jpg


OPTIMUS PLUS Kft.

Az Optimus Plus Kft. alakult azzal az elsődleges szándékkal alakult, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtson partnereinek, amellyel elégedettek és alkalmazásából hasznuk, többletük keletkezik.

Az Optimus latin szó, jelentése: a legjobb, a Plus pedig többet, előnyt, hasznot jelent. Már a nevünkkel is ki akartuk fejezni üzletpolitikánk lényegét, mely szerint: partnereinknek a legjobbat nyújtjuk. Olyan széles körű kínálatot biztosítunk a sűrítettlevegő-technikával, az ipari szűréstechnikával /ezen az oldalon az olajszűrő termékekkel/, valamint a megújuló energiák hasznosításával kapcsolatos termékek és szolgáltatások területén, amellyel partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni.
miniweb_referencia_spray.jpgMRX-Magév-Rainbow

A MRX-Magév-Rainbow Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. honlapja és elektronikus áruháza segítségével Partnerei eredményesebb és hatékonyabb tájékoztatását, illetve kiszolgálását kívánja elősegíteni.

Mint nevünkben is szerepel, társaságunk nemcsak értékesítési tevékenységgel, hanem műszaki tanácsadással is Partnerei rendelkezésére áll.

Társaságunk alapvető célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon álljon Partnerei rendelkezésére, amit a TÜV Rheinland EN ISO 9001:2000 ZN:75.100.B694 számú minőségbiztosítási tanúsítványa is garantál.

miniweb_referencia_szalagfüggöny.jpg


Poligon Kft.

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.

A szalagfüggöny és egyéb termék fajták megrendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, valamint jól működő infrastruktúra támogatja. Az elkészült szalagfüggöny terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni.

miniweb_referencia_végleges szőrtelenítés.jpgStipsits Ibolya Kozmetikai Szalon

A győri Stipsits Ibolya Kozmetika Szalonban a kezeléseket a legmodernebb gépekkel és a legkorszerűbb hatásmechanizmusú kozmetikumokkal végezzük. A jó ápoltságra vágyók között nagy az érdeklődés az újfajta kozmetikai eljárások iránt.

A szépségipar nagy ütemben fejlődik az utóbbi években, és a mai kor emberének igénye is van erre, hiszen a legtöbben szeretnék késleltetni az öregedést.

Ezért kiemelten és hatékony foglalkozunk az öregedő és akut problémás bőr, valamint a szőrnövési rendellenességek kezelésével (végleges szőrterlenítés).

WEB-SET MiniWeb csomaggal és keresőoptimaizálással kapcsolatban a +36 1 436 1010-es telefonszámon vagy a info kukac keresooptimalizalas-szakerto.hu e-mail címen érdeklődhet!


 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100