LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyeréseWEB-SET DEMO


Próbálja ki Ön is 30 napig díjmentesen a WEB-SET weblap-, és webshop készítő rendszert!

Hozzon létre egy új oldalt és töltse fel tartalommal, vagy változtassa meg 2-3 perc alatt!

Szöveget, képet és táblázatot, űrlapot (stb.) vagy terméket a webáruházba (tetszőleges számban) saját maga vihet fel a weboldalra, mindenféle programozói tudás és előképzettség nélkül!
Minden tartalmi elemet módosíthat vagy bővíthet!
1.) Milyen adatokat kérünk el a WEB-SET DEMO oldal létrehozásakor?

  • Belépési név és jelszó: (elküldjük Önnek e-mail-ben, kérjük ne adja ki WEB-SET belépési adatait illetéktelen személynek)
  • Weblap neve: Ez az elnevezés szerepel majd a webcímben. Pl: Ha Ön az „autojavitas„ szót adja meg, a webcíme a következő lesz:
   http://www.web-set.hu/webset32.cgi?DEMO_AUTOJAVITAS

  • Az Ön e-mail címe: Erre a címre küldjük el visszaigazolásunkat az oldal létrehozásával kapcsolatosan. A levélben található linkre kattintva aktiválhatja DEMO hozzáférését. Amennyiben nem érkezne meg e-mail fiókjába a regisztrációt megerősítő levél, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36-1-436-1010-es telefonszámon, vagy a support@web-set.hu e-mail címen.

  • A kapcsolattartó és a képviselt cég/szervezet adatai: Kérjük, valós adatokat adjon meg, kollégáink esetlegesen kereshetik Önt a megadott adatok alapján.

  • Promóciós kód: Amennyiben rendelkezik promóciós kóddal, kérem adja meg, különböző kedvezményekben és jogosultságokban részesülhet a használatával.


2.) Miért készítettük el a WEB-SET DEMO rendszert?

  Szeretnénk minél szélesebb körben bemutatni a WEB-SET rendszer magas szintű tudását, felhasználóbarát/könnyen kezelhető adminisztrációs felületét, keresőbarát kialakítását, valamint nem utolsó sorban sokrétű funkcióit.

  Ehhez elkészítettük a WEB-SET DEMO rendszert, ami az éles rendszer másolata azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy itt Ön sajnos kimaradt az adminisztrációs felület kialakítási folyamatából (mert minden ügyfelünknek egyedi webes arculatot alakítunk ki az igényeket egyeztetve), így egy már előre megtervezett alap-felületet használhat.3.) Ki használhatja a WEB-SET DEMO-t?

  A rendszert bárki használhatja, aki a DEMO weblap létrehozásához szükséges adatlapot kitölti.4.) Ki és miért felel, illetve nem felel a WEB-SET DEMO rendszer használatakor?

  Az igénybevett WEB-SET DEMO szolgáltatás használata során a BIT-Hungary Kft. nem felel a feltöltött adatok, információk és képek használatának jogszerűségért, azok tartalmáért. A WEB-SET DEMO rendszer használata során felöltött információnak tekintettel kell lennie a társadalmi értékekre és az emberi méltóságra, és nem lehetnek olyan természetűek, amelyek:
  • bárkit törvényellenes cselekvésre bátorítanak vagy bújtatnak fel;

  • súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki;

  • pontatlanságuk, kétértelműségük, túlzó mivoltuk, hanyagságuk, vagy bármi más miatt félrevezetők;

  • faji, vallási vagy politikai ellentéteket szítanak vagy hirdetnek;

  • bármi olyan szokásban vagy cselekvésben való részvételre bátorít, vagy buzdít fel, amely valaki egészségére vagy biztonságára nézve valószínűleg hátrányos;

  • szexuális, erőszakos vagy trágár tartalmuk révén megbotránkozást keltenek;

  • hamisak vagy elavultak.5.) Hogyan használható a WEB-SET DEMO rendszer? Hogyan tudja feltölteni tartalommal az oldalakat?

  Normál esetben személyes oktatást tartunk mind a rendszer használatával, mind pedig a keresőoptimalizálással kapcsolatban. A DEMO rendszer használatához oktató videóinkkal szeretnénk segítségére lenni:6.) Hány arculat közül választhat?

  WEB-SET DEMO hozzáféréssel jelenleg 2 db arculat közül választhat.
7.) Milyen funkciók MŰKÖDNEK a WEB-SET DEMO rendszerben?

  A DEMO szolgáltatásba a WEB-SET Professional csomag funkcióit építettük be, azaz a legnagyobb csomagunk funkcióit használhatja, plusz jogosultságokkal kiegészítve, például:
  • Korlátlan számú új oldal / menüpont létrehozása és törlése

  • Korlátlan méretű tárhely

  • Korlátlan mennyiségű szöveg bevitel

  • Korlátlan mennyiségű kép bevitel

  • Korlátlan mennyiségű űrlap bevitel

  • Korlátlan mennyiségű táblázat bevitel

  • Korlátlan mennyiségű letölthető dokumentum (pl.: .PDF, .DOC, .XLS fájlok) bevitel

  • Erőforrás kezelés (a letölthető dokumentumok számára)

  • Keresőoptimalizáló modul használata (globális és oldalankénti meta adat megadási lehetőséggel)

  • Statisztikai modul használata

  • Hírlevél-küldő modul használata

  • Webáruház kialakítása tetszőleges termékszámmal (tömeges termékfeltöltési lehetőséggel)

  • Előre elkészített webes arculatok

  • Előre elkészített sablonok a könnyebb szerkeszthetőség miatt

  • Oktató anyagok használata a könnyebb szerkeszthetőség miatt

  • WEB-SET súgó használata a könnyebb szerkeszthetőség miatt

  • Az űrlapokat kitöltők (válaszadók) automatikus gyűjtése külön-külön adatbázisba, természetesen legyűjtési/lekérdezési lehetőséggel8.) Milyen funkciók MŰKÖDNEK KORLÁTOZOTTAN a WEB-SET DEMO rendszerben?
  • Hírlevél-küldés csak saját címre történhet. A WEB-SET rendszer valójában 3 különböző módon is lehetővé teszi, hogy hírleveleket küldjön ki, viszont a DEMO rendszerben korlátoztuk a kiküldéseket.

  • A DEMO weblap érvényessége a létrehozástól számított 30 nap múlva lejár. Éles rendszerben nincs korlátozva a weblapok lejárati ideje.

  • A robots META elembe a noindex, nofollow és noimageindex bejegyzések kerültek, így a kereső-robotok nem tudják indexelni és nyomon követni a DEMO oldalek tartalmát. (erről bővebben a „Milyen helyezése lehet DEMO weblapjának a keresőkben?” kérdésnél olvashat)9.) Milyen funkciók NEM MŰKÖDNEK a WEB-SET DEMO rendszerben?
  • A fórum modul nem használható a DEMO rendszerben
10.) Milyen helyezése lehet DEMO weblapjának a keresőkben (pl.: Google, Yahoo, Bing, stb.)?

  A DEMO rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a kereső-robotok nem tudják indexelni az oldalak tartalmát, illetve nem tudják követni az innen kiinduló hivatkozásokat. Ezért valószínűleg nem tud helyezéseket elérni ezzel a weblappal.

  Ezek a beállítások biztonsági szempontból fontosak a számunkra, illetve úgy gondoltuk, hogy az Ön számára sem lenne túl sok jelentősége, ha bekerülne a 30 napig élő weblapja pl. a Google indexébe.

11.) Mi lesz az elkészült DEMO oldal webcíme?

  Az Ön DEMO weblapjának webcíme a létrehozáskor megadott „Weblap neve” bejegyzéstől függ. Ez szerepel majd a webcímben, pl.: ha a létrehozáskor a „DEMO021502” weblapnevet adom meg, akkor a webcím: http://www.web-set.hu/webset32.cgi?DEMO_DEMO021502

12.) Mit tegyen, ha nem kapta meg a megerősítő e-mailt?

  Amennyiben nem érkezne meg e-mail fiókjába a regisztrációt megerősítő levél, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36-1-436-1010-es telefonszámon, vagy a support@web-set.hu e-mail címen.
13.) A DEMO weblap hozzáférése és webcíme 30 napig él!
  • A DEMO rendszer bemutató céllal készült. A kipróbálási időszak az indulástól számított 30 napig él. Ezzel a korlátozással, illetve a lehetséges eszközeinkkel szeretnénk kivédeni, hogy a rendszert illetéktelenül használják.

  • A DEMO weblap indulásától számított 30 nap után a hozzáférések és a webcímek törlődnek. Ezt követően Ön nem tud belépni a rendszerbe. Ha szeretné meghosszabbítani a hozzáférését, kérjük keresse kollégáinkat a +36-1-436-1010-es telefonszámon, vagy a support@web-set.hu e-mail címen.13 + 1.) Mi a WEB-SET rendszer?

  A WEB-SET rendszer a BIT-Hungary Kft. saját fejlesztésű weblap, webshop, fórum készítő és hírlevél küldő rendszere. Ezt a rendszer egy úgynevezett tartalommenedzsment rendszer (CMS).

  Az ügyfél által kiválasztott arculatot nem csak az interneten történő megjelenésre alakítjuk ki, hanem készítünk hozzá egy igen egyszerűen kezelhető szerkesztő felületet (adminisztrációs felület), amelyben szakértelem és programozói tudás nélkül bármikor változtathatóak az információk és bevihetőek új termékek, illetve módosíthatóak a weblapon található szöveges tartalmak, képek, űrlapok, táblázatok, stb.

  Az adminisztrációs felületet mindig az arculatnak, a jövőbeni működésbeli sajátosságoknak, és természetesen az ügyfél-igényeknek megfelelően alakítjuk ki. A megrendeléstől számított maximum 4 héten belül átadjuk az elkészült rendszert az ügyfél számára.

  Oktatások alakalmával megtanítjuk a WEB-SET rendszer használatát (ez kb. 1-1,5 óra) és azt is, hogy hogyan teheti a weblapot a beépített keresőoptimalizáló modul segítségével a kereső-motorok (Google, Yahoo, Bing, stb.) számára is vonzóvá. Keresőoptimalizálás oktatásunk alkalmával pedig megmutatjuk és megtanítjuk, hogy hogyan tudnak keresőoptimalizált tartalmakat alkotni ügyfeleink, illetve elmondunk és megtanítunk minden fontos keresőoptimalizálási alapelvet.

  Így a WEB-SET rendszerben készült (teljes egészében keresőbarát kialakítású) weblaprendszer az ügyfeleink által feltöltött keresőoptimalizált tartalmak és a beépített keresőoptimalizáló modul segítségével egy maximálisan keresőoptimalizált weblapot működtethetnek.

  A WEB-SET szolgáltatás jelenleg 3 különböző csomagban elérhető, a csomagok tartalma, illetve az árak a „Díjszabás” menüpontban olvashatók.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100