LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
 
COVID-19 információk


Kedves Ügyfeleink!


Szeretnék a BIT-Hungary Kft. nevében némi helyzetjelentést adni, hogy a kialakult helyzetben cégünk hogyan működik.

A legfontosabb, hogy online szolgáltató cégként már évek óta lehetőségünk van az otthoni munkavégzésre, amit ugyan nem hangoztattunk Önök felé, ám az elmúlt közel négy évben rendszeresen, hosszabb-rövidebb ideig távoli munkavégzéssel végeztük feladatainkat. Bízunk benne, hogy Önök ebből nem sokat érzékeltek.

Cégünk adminisztrációja teljes mértékben online működésű, a szolgáltatásoktól, a számlázástól, az iktatási rendszeren át a könyvelésig. Ennek megfelelően számunkra az átállás alapvetően nem technikai jellegű nehézség volt, hanem csupán egy döntés.

A 80%-ban otthoni munkavégzést másfél hete vezettük be, tegnaptól 100%-ban. A mobil telefonszámaink mellett a vonalas számaink is működnek, vagy a support@web-set.hu email címen vehetik fel velünk a kapcsolatot.

Cégünk szerverei továbbra is több különböző helyen ott és onnan szolgálják ki ügyfeleinket, ahol eddig is voltak, ebben semmilyen változás nem történt.

Postacímünk megváltozott: 2071 Páty, Pf.: 100, igyekszünk megoldani, hogy az irodánk címére érkező offline - postai - küldeményekhez is hozzájussunk, habár ilyenből szinte nulla a forgalmunk.

Ugyanakkor szeretném jelezni, hogy sok céggel ellentétben, ahol pédául a termelésben kényszerű leállások vannak, nálunk valójában megnövekedtek a feladatok. Ennek oka többrétű.

Egyrészt a fizikai kapcsolatok kényszerű csökkentésével az online kapcsolatok kerültek előtérbe, ezek önmagukban is plusz feladatokat jelenthetnek, ugyanakkor családjainkban 11 gyermek, egy orvos és egy középiskolai tanár megváltozott vagy éppen megnövekedett feladatait kell segítenünk.

Másrészt cégünk munkatársai mindig is részt vettek karitatív feladatokban, így a jelenlegi nehéz helyzetben ott is megnövekedett igény várja őket.

Kérem ezért adott esetben belátásukat és türelmüket, igyekszünk minden feladatunkat fennakadás nélkül elvégezni.

Biztatom Önöket, hogy a szükségszerűen csökkent mennyiségű utazások felszabadul idejében végezzenek el olyan feladatokat, amelyeket régóta terveznek, de sosem jutott rá idő, vagy csak egyszerűen beszélgessenek társukkal, családjukkal, ahelyett, hogy állandóan a koronavírusról szóló hiteles vagy kevésbé hiteles hiradásokat bujnák az interneten.

2020. március idusán

Üdvözlettel:

Reményi László
ügyvezető
BIT-Hungary Kft.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100