LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése

BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100
Keresőoptimalizálás
=
költséghatékony látogatottságnövelő megoldás.

INGYENES
Keresőoptimalizálási Tanácsok!
KATTINTSON IDE
WEB-SET = az önállóan frissíthető weboldal, amellyel a keresők első oldalára kerül!
Egy rosszul felépített weboldal nem hoz semmi hasznot.


Egy jól felépített weboldal hozhat 8-10% plusz forgalmat, ami általában 15-20% nyereségnövekedést hoz. Ez abból adódik, hogy ezen plusz forgalom nem növeli meg a cég költségeit (bérek, járulékok, bérleti díj, energiaköltség) , vagyis a teljes árrés közvetlenül a nyereséget növeli. Számoljon utána az Ön cégénél.

Mi abban tudunk segíteni, hogy egy jól felépített weboldallal és internet stratégiával megszerezze ezt a plusz forgalmat. Ha nem ezt teszi, akkor ez a konkurenciát gazdagítja. És ez roppant bosszantó. Ne gondolja, hogy ez milliókba kerül. A költsége egy jól felépített weboldalnak és internet marketing stratégiának kevesebb mint 10.000 Ft havonta.

Több mint 10 év tapasztalata alapján, és több mint 300 partnerrel való együttműködés eredményeképpen kidolgoztunk egy Ötlépéses Internet Marketing Technikát. A gond az, hogy Ön valószínűleg az ötből csak egyet ismer, és lehet hogy azt is tévesen. Sajnos ezeket az egyszerű, de nagyon hatékony lépéseket a grafikusok sem ismerik. Ők általában weblapkészítéshez értenek. De nem ebből áll a siker, az csak a kezdete.

Ha kitölti az alábbi űrlapot, akkor a megkeressük Önt, és időpontegyeztetést követően Önnel közösen kiderítjük, hogy hol lehet növelni welapja hatékonyságát, és hol vannak azok a pontok, ahol ügyfeleket veszít. Nem fogja megbánni.

Budapesti, óbudai irodánkban tudunk személyesen, előre egyeztetett időpontban találkozni.

Jelentkezzen most, és mi visszahívjuk!
WEB-SET tanácsadói időpont egyeztetése
*
*
*
*

Ellenőrző kód
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 973LJ  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Sokan kérdezték, hogy miért jó az nekünk, ha ingyen internet marketing tanácsokat adunk. A kérdés jogos! Valójában azért, mert minden ötödik internet marketing tanácsadáson részt vett cég partnerünk lesz. A maradék negyede pedig egy éven belül. Azért mert megértik, mit kell tenniük, és ehhez mi a legjobb eszközt adjuk. Vagyis mindkét félnek megéri. És vannak olyanok, akik csak megszerzik a tudást, semmi hasznot nem hoznak nekünk. Viszont hihetetlenül hálásak szoktak lenni. Ők is sokat profitálnak ebből.

Szóval ne késlekedjen, és ne arra számítson, hogy egy termékbemutatót kap. Nem! Megtanulja a leghatékonyabb Ötlépéses Internet Marketing Technikát, és utána eldönti, hogy mit kezd vele.

Ajánlott link:
www.keresooptimalizalas-szakerto.hu kattintson ide: díjmentes keresőoptimalizálás tanfolyam
Kérdések és válaszok:
  • ÖNNEK AZ INTERNET SEM ÜGYFELET, SEM PEDIG BEVÉTELT NEM HOZ?
Nem tudja mit is kellene tennie, hogy ez megváltozzon? Mit szólna ahhoz, ha ki tudná használni az internet nyújtotta lehetőségeket és 10-20%-kal megnövelné a forgalmát?

Önnek van weboldala, de egyáltalán nem hoz új ügyfelet? A kérdés az, hogy az internetben vagy az Ön weboldalában van a hiba? Derítse ki, mert jó weboldal hiányában az Ön elveszített haszna egyre nagyobb lesz. (És a jelenlegi, megszorításokkal terhelt időkben nagy szükség van minden egyes új ügyfélre)

Az internet használata, főleg az internetes termék és szolgáltatás keresés megállíthatatlanul terjed. Most még lehet, hogy nem érzi az elszívó hatását, de ez egyre jelentősebb lesz. Ha Ön nem cselekszik azonnal, akkor biztos lehet abban, hogy a legveszélyesebb versenytársai meg fogják előzni cégét.

Ha nem tudja mit tegyen, de nem akar veszíteni, lépjen kapcsolatba a WEB-SET egyik munkatársával, hogy megtalálja a helyes és nyereséges utat. Eddig több százan támaszkodtak a tudásunkra, olyanoknál is mérhető eredményt értünk el, akik nem hittek az internetben. Önnek sem kell hinnie benne, mégis működni fog! Ha már egyszer elkészít egy weboldalt, akkor húzzon belőle hasznot!
  • ÖN MOST TÚL SOKAT FIZET A WEBOLDAL MŰKÖDTETÉSÉÉRT?
Úgy érzi, hogy ez Önnek kidobott pénz? Mit szólna egy olyan fix és alacsony költségű weboldalhoz, ami tervezhető és nem kerül többe, mint egy mobiltelefon vagy egy tankolásnyi benzin.

Az internetes megjelenés - akár weboldal, akár internet áruház, akár más célú megjelenés - azért drága, mert sok élőmunkát igényel a szolgáltatótól. Mind a weboldal kialakításában, mind a weboldal frissítésében egyedileg kell az Ön igényeit kielégíteni, ami költséges szakemberek sok órányi időráfordítását jelenti, ezt a költséget Önnek kell megfizetnie. Ezen nem lehet úgy spórolni, hogy olcsón dolgozó céget keres, annak előbb vagy utóbb nem csak a minőségromlás, hanem inkább a megbízhatatlanság lesz az ára.

Ezen csak a technológia- és a szemléletváltás segíthet. Ez pedig a WEB-SET technológia, amiben a szoftverfejlesztés sok munkája megoszlik az ügyfelek között, ezért fix és alacsony az ára. A másik kulcs pedig az, hogy az élőmunkát Ön viszi bele, ezért másnak nem kell drágán fizetni érte. Ön frissítheti a WEB-SET rendszerben weboldalát úgy, hogy azzal hamarabb elkészül, mintha leírná és elküldené a grafikusnak a módosítást. Azért lesz mindig aktuális a weblapja, mert a frissítést Ön végzi!

Hogy ne kelljen Önnek kutatnia és összehasonlítania, mi a legjobb ár garanciát vállaljuk. Ez azt jelenti, hogyha Ön talál egy olyan szolgáltatást, ami hivatalos listaáron olcsóbb, és mégis ugyanazt nyújtja, mint a WEB-SET, akkor a különbséget mi visszafizetjük Önnek. Ezért ne késlekedjen, váltson azonnal, mert minden hónappal nő a vesztesége amiatt, hogy most máshol feleslegesen fizet többet.
  • NEM TUDJA ÖNÁLLÓAN FRISSÍTENI A WEBOLDALÁT?
Pedig gyakran szeretne változtatni rajta, és állandóan noszogatni kell a webgrafikusát? Mit szólna ahhoz, ha kezében tarthatná weboldalának varázspálcáját, ha egy perc alatt tudna rajta változtatni a saját gépéről vagy a világ bármelyik pontjáról, ahol van internet kapcsolat? Önnek mindössze belépési nevét és jelszavát kell tudnia, máris élvezheti az egyszerű és felhasználóbarát szerkesztőfelület által nyújtott lehetőségeket.

Az internet még jobban felgyorsítja az egyébként is gyorsan változó világot. Elvárják Öntől, hogy napra vagy percre kész weblapja legyen. Ha nem maga frissíti egy egyszerű eszközzel, akkor amellett, hogy a külső webgrafikus többe is kerül, soha nem lesz naprakész. Ha önállóan frissíti a WEB-SET segítségével, akkor nem kell drága szakemberre költenie, mert mindent azonnal, saját kezüleg frissíthet. A WEB-SET felhasználók egyöntetűen azt igazolták vissza, hogy gyorsabban tudják elvégezni a módosításokat, mintha azt leírnák és elmagyaráznák a webgrafikusnak. A WEB-SET-ben a módosítás vagy bővítés egyetlen plusz forintjába sem kerül. Ha időt és pénzt takarít meg, akkor duplán nyer.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100