LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
GY.I.K. - WEB-SET szolgáltatás

Mely weblapok importálhatók a WEB-SET-be?

A WEB-SET-be bármely weblap beimportálható, és a továbbiakban módosítható lesz. Ezt a feladatot a munkatársaink végzik el. Ezt követően már önállóan módosíthatja, bővítheti weblapját.

Már van egy létező weblapom, de át szeretnék térni WEB-SET-re.
Lehetséges, hogy folyamatosan elérhető legyen a lap?


Természetesen lehetséges. Ön dönti el, hogy mikor szeretné a WEB-SET-es lapját elérhetővé tenni.


Kinek javasolt a WEB-SET?

A WEB-SET javasolható tulajdonképpen mindenkinek,
 • aki nem szeretne napokat várni weblapjának frissítésére,
 • aki nem szeretne megismerkedni a weboldalakat leíró nyelvvel,
 • akinek fontos, hogy könnyen tudjon kapcsolatot tartani partnereivel.


Miért lehet nekem előnyös a WEB-SET??

Ön bármikor módosíthatja saját weblapját bárhonnan, ahol az Internet elérhető egy számítógéppel. Mindezt úgy, hogy a weblapon az jelenik meg, amit Ön szeretne. Se több, se kevesebb. Mindemellett Önnek nem kell elsajátítani egy szakterületétől távol eső új ismeretet, a weboldalleíró nyelvet.


Weblapot szeretnék, de a kapott árajánlatok megfizethetetlenek. Én is meg tudom csinálni saját weblapom?

Természetesen Ön is tud készíteni weblapot. Ebben nyújt segítséget Önnek a WEB-SET, hiszen szolgáltatásunkkal Önnek nem kell elmélyednie a weblapok írásának rejtelmeiben. Elegendő, ha elképzeléseit elmondja kollégáinknak, akik ez alapján elkészítik a szükséges arculatot. Ezt követően a weblap tartalommal való megtöltése az Ön feladata.A weblapomhoz szükségem lenne 10 MByte tárhelyre. Önöknél ez mennyibe kerül?

A WEB-SET szolgáltatásban nem létezik olyan, hogy 10 MByte tárhely. Szolgáltatásunk oldalakra épül, hiszen egyszerűbb Önnek és partnereinknek azt mondania, hogy 12 oldalnyi anyagot szeretnék publikálni.


Jelenleg egy egyszerűbb weblapom van, ezt szeretném lecserélni valamilyen szebbre. Ez mennyibe kerülne?

Két lehetőség van:

Az első verzió szerint némi egyeztetések, és szükségesnek ítélt egyedi elemek (logo, színek stb.) után a grafikai kreatív munkát elvégzik grafikusaink, mely képet azután az ügyfelünk rendszerint átalakítja, és egy interaktív folyamat végeredményeként kialakul az új webes arculat.

Tapasztalataink szerint ez a folyamat hosszú, és gyakran parttalan módosításokhoz vezet, mert az ügyfél részéről mindig lesz változtatnivaló, ha nincs benne kialakult végleges "cél" a megjelenést illetően. Tehát mondhatjuk azt, hogy az ilyen módon kialakított egyedi arculat, akkor lesz gyorsan kész és igazán sikeres, ha az ügyfél megbízik abban, amit mi készítünk, vagy saját magának van már kész elképzelése. Egyébként hónapokig tart az egyeztetés, egyezkedés, maga a kivitelezés pedig nehezen tervezhető a grafikus oldaláról. Mindazonáltal készítettünk ilyen egyszerűbb és bonyolultabb weblapokat is. (www.emtrek.hu, www.apm.hu, www.flor.hu, www.mahart.hu, www.kepkeret-bolt.hu, www.tapeta-bolt.hu, www.ahc-international.hu, www.theotours.hu, www.premiernet.hu)


A második verzió szerint egy nemzetközi grafikai brókercég partnerünkön keresztül kész grafikai megjelenéseket vásárolunk meg Partnereink számára, és ezt a grafikát alakítjuk át (illesztjük) a WEB-SET rendszerre, hogy együtt tudjon működni az adatbázis és szoftveres háttérrel. Ebben az esetben több ezer grafikai kép közül lehet választani, és a kiválasztást követő négy héten belül működő WEB-SET-es weblaprendszert tudunk átadni, amely már információkkal feltölthető, és kialakítható a teljes webes megjelenés. Néhány ilyen kialakítás: www.ideatim.hu, www.herczku.hu, www.antiokhiaiskola.hu, www.kozmetikawebshop.hu, www.ablakguru.hu, www.balloonart.hu, www.dietanelkul.hu, www.dinasztia.hu, www.skyjet.hu. Ezzel gyakorlatilag egyenértékű munka, amikor az ügyfél hozza a grafikát és azt illesztjük a WEB-SET-re. Példák: www.csekert.hu, www.bayercropscience.hu, www.antiqua.hu, www.dekorinfo.hu, www.vileda.hu, www.flor.hu, www.agrolanc.hu, www.dentas.hu, www.digitalistananyag.hu.

Még nincs weblapom, mennyibe kerül így egy weblap indítása Önöknél?

 • A WEB-SET-es keretrendszer (választott grafikából), tartalom feltöltése nélkül, a feltölthető oldalak számától függően
  egyszeri díj: 197.000 - 497.000,- forint +Áfa.
  (Olyan kiegészítő szolgáltatásokat tartalmaznak a csomagok, mint domain név regisztráció és fenntartás, domain név szerverek karbantartása (DNS karbantartás), e-mail postafiókok szolgáltatása, vírusszűrés, illetőleg a weblaphoz kapcsolódóan interaktív funkciók: űrlapok automatikus kezelése, elektronikus termékrendelés, körlevél küldés.)
 • Ha az ügyfél igényli, egyedi grafikai kreatív munka (egyedi grafika): 199.000,- forint + Áfa (az egyszeri díjon felül)
 • Ha az ügyfél igényli, elektronikusan megkapott anyagokból tartalom feltöltés: 2.500,- forint +Áfa / oldal (az egyszeri díjon felül)
  Ha az ügyfél igényli, teljes webtartalom konzultáció, tíz oldal megírásával, feltöltésével: 99.000,- forint + Áfa (az egyszeri díjon felül)
 • Tehát igényektől függően a weblap indítása 197.000,- forint + Áfa egyszeri költségtől indul (a felső határ a csillagos ég), ekkor viszont a könnyen kezelhető adminisztrációs felületről még a webes tartalmat az ügyfélnek fel kell töltenie, hogy tényleges weblaprendszerről beszélhessünk.


Mit tartalmaz a belépési díj?

A belépési díj tulajdonképpen tartalmazza csomagtól függő számú domainnév bejegyzését, valamint a WEB-SET szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb költségeinket, mint például a kiszolgálóink konfigurálása, WEB-SET-es weblap bejegyzése az adatbázisba.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100