LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
Milyen eredményeket érhet el a WEB-SET használatával?
 • Nagyobb bevétel.
 • Egy profi internetes megjelenés egyértelműen több bevételt hoz. A látogatóknak nagyobb a bizalmuk, ha a weboldal tartalma és megjelenése megfelelően tükrözi a céget. Ekkor a látogatók nem mennek tovább, több időt töltenek az Önök weboldalán, és nagyobb arányban lesznek vásárlóik.
 • Erre a legmegfelelőbb eszköz a WEB-SET, amivel akár naponta frissíthetik a weboldaluk tartalmát, rendeléseket fogadhatnak, és akár saját intrenetes áruházat is üzemeltethetnek.
 • Új ügyfelek.
 • Az új ügyfelek többsége az internetről, a keresőkből jön. Ezért fontos, hogy a weboldalukat a keresők szempontjából optimálisan alakítsák ki. A WEB-SET külön erre nyújt speciális szolgáltatásokat, hogy Önöknek több legyen a látogatójuk. Ahhoz, hogy a látogatóból ügyfél legyen sok eszköz szükséges, de ezek közül talán a legfontosabbak az elektronikus űrlapok. Ezeket tetszőleges számban lehet létrehozni a WEB-SET segítségével.
 • Növekvő termék és cég ismertség.
 • Ahhoz, hogy minden látogató, aki a weboldalukat megtekinti, naprakész és bőséges infomrációt kapjon a termékeikről és a cégükről.
 • Ahhoz, hogy ez mindig naprakész és kellően részletes legyen, szükségük van egy önállóan kezelhető és könnyen szerkeszthető felületre, amivel a weboldalukat egyszerűen módosíthatják.
 • Az ilyen, úgynevezett tartalom-menedzsment rendszerek között piacvezető és a legkönnyebben hozzáférhető a WEB-SET.
 • Ezzel valóban pár perc alatt fel lehet vinni egy új terméket vagy egy akciót anélkül, hogy ez külön költséget vagy külső szakember igénybevételét jelentené.
 • Költséget takaríthat meg, növekvő hatékonyság mellett. Ez minden cég vágya, hogy többet kapjon úgy, hogy közben kevesebbet fizet érte. Ez a cél pedig csak úgy érhető el, ha egy forradalmian új technológiát alkalmazunk. Hagyományos esetben a cégek weboldalaikat külső webgrafikussal frissíttetik. Ez sok pénzbe kerül, és nem hatékony, mivel napokba vagy hetekbe kerül a frissítés. A WEB-SET esetében viszont a frissítéseket vagy bővítést azonnal, és önállóan el tudják végezni. És ez nem is jelent plusz költséget a fix alapdíjon felül. Vagyis bármennyit módosít vagy bővít, az nem kerül semmibe. És mivel csak fix alapdíj van, ami kevesebb mint egy mobil telefon havidíja, ezért jól tervezhető, és teljes önállóságot jelent.
 • Webáruházban értékesítheti termékeit. Saját webáruház már egy kis cég számára is elérhető, és elengedhetetlen eszköze a bevétel növelésének. Akár pár terméket, akár több tízezret akarunk megjelentetni az áruházunkban, erre megfelelő eszköz a WEB-SET. Minden termékhez rendelhető kis és nagykép, valamint tetszőleges szöveges termékinformáció is. Egy termék felvitele nem jelent több időt, mint egy perc. Az árak frissítése az összes termékre akár Excel állományból, egy gombnyomásra is megtörténhet. Igény esetén illesztjük az Önök belső kereskedelmi rendszeréhez, hogy a termékinformációk cseréje és a rendelések küldése teljesen automatikusan folyjék a belső rendszer és az webáruház között. A bankkártyás fizetési mód is választható. A tapasztalatunk az, hogy azon partnereink, akik webáruházat üzemeltetnek a WEB-SET rendszerben, rendszeresen kapnak rendeléseket a nap 24 órájában.
 • Maximális találati arány a keresőkben. Ahhoz hogy a legtöbb látogatója legyen a weboldalon, elengedetlen a kereső optimalizálás. Vagyis olyan technológiára van szükség, amivel az első 10-20 találatban szerepel az Önök weboldala. Ehhez speciális funkciói vannak a WEB-SET-nek, amivel a legjobb eredmény érhető el.
 • Megbízható partner, stabil technológiai háttér. Sok esetben gondot okoz egy cégnek, hogy nem eltűnik a webes grafikus, vagy napokig, esetleg hetekig nem elérhető. Ezért fontos, hogy ne egy egyszemélyes céggel dolgozzunk, akivel bármi töténhet, és nem áll rendelkezésre azonnal. Cégünk, a Business Internet Technology Hungary négy éve megbízható szolgáltató partner, 15 fős csapattal támogatja Önt, és közel 300 elégedett ügyfél üzemelteti weboldalát a WEB-SET rendszerben. Cégünk jogelődje már 1991 óta fejlesztett nagykereskedelmi szoftvereket, amik a mai napig működnek, és több importőr cég használja.
 • Kap egy tanácsadó partnert. Cégünk olyan tanácsadója lehet, aki több száz ügyfél tapasztalatával segíti az Ön munkáját. Be kell vallanunk, hogy a legtöbbet ügyfeleinktől tanultuk, és ezt a felhalmozott szakmai tudást és tapasztalatot megosztjuk WEB-SET partnereinkkel. Így azokat a hibákat nem kell elkövetniük, amit már megtapasztaltunk, és ezzel sok időt és pénzt tudnak megtakarítani. És a felgyülemlett tapasztalat és rutin közvetlen profitot hoz a velünk dolgozóknak.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100