LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
WEB-SET szolgáltatás elemei

A WEB-SET egy teljes körű szolgáltatást nyújt minden internetes igény egy kézből való kielégítésére. Ezzel nem csak megbízhatóbb szolgáltatást kap, mintha több céggel dolgozna, hanem jelentős megtakarítást ér el, mivel a csomagok költsége fele – negyede annak, mint azok elemeinek külön történő megvásárlása.


Teljes webszerver üzemeltetés
  • Webszerver tárhely: Önnek nem kell szerverre költeni, sem üzemeltetnie azt. Nincs szüksége rendszergazdára. Minden szerverhotelban többe kerül egy szerver puszta elhelyezése, mint a teljes WEB-SET szolgáltatás. Magasabb biztonság, töredék áron.
  • Napi adatmentés: A WEB-SET rendszerben levő weboldalak és adatok naponta, automatikus és teljes körű mentésre kerülnek. Ezért szerverhiba, vagy bármely más okból megsérülő adatok hiánytalanul visszaállíthatók. És a visszaállítás sem az ön feladata, mivel az a szolgáltatás része.
  • Teljes adatvédelem: Minden szerver folyamatos támadásoknak van kitéve. Ezért ha Önnek saját szervere van, akkor rendszeres szakmai felügyeletről kell gondoskodnia. Ezt mi elvégezzük Ön helyett, és még egy forintjába sem kerül.

E-mail szerver szolgáltatás
  • Teljes körű vírus védelem, hogy ön ne kapjon vírusos leveleket. Szervereink a legmodernebb vírusvédelemmel vannak ellátva. Vagyis a szerverek minden e-mailt ellenőriznek, és így a kártékony vírusokat tartalmazó levelek Önökhöz el sem jutnak. A rendszer két óránként ellenőrzi a vírus adatbázis frissítést, vagyis egy vírus megjelenését követőn már azonnal érzékeli. Ez maximális biztonságot garantál a WEB-SET használóknak.
  • Spam szűrés, hogy ne zavarják önt a kéretlen levelek. Egyre több bosszúságot jelentenek a SPAM-ek (kéretlen levelek). Kímélje meg magát ezektől a WEB-SET szolgáltatás használatával. Ön maga dönthet, hogy kéri-e a SPAM szűrést, vagy nem, és akár azt is kérheti, hogy csak figyelmeztesse a rendszer.
  • WEB-MAIL szolgáltatás, hogy bárhonnan olvashassa leveleit. Ön nem csak levelező programmal olvashatja e-mailjeit, és küldhet maileket, hanem bárhonnan, egy böngésző segítségével is. Így ha sürgős levelet vár, akár külföldön is, egy internet kávézóból is kezelheti levelezését.

Tartalom önálló frissítése
  • A WEB-SET legfontosabb előnye Ön számára az, hogy önállóan frissítheti, módosíthatja vagy akár bővítheti weboldalát. Nem kell hozzá sem szaktudás, sem drága speciális programok. Elegendő egy internet hozzáférés és egy böngésző, és Ön máris beléphet a szerkesztő (adminisztrátori) felületre.
  • Amihez a szakember szükséges: A weboldal felépítését és grafikai elrendezését csak szakember tudja módosítani. A tartalmat természetesen Ön is módosíthatja. Ha azonban jelentős arculati változtatásra van szükség, akkor cégünk munkatársai készséggel segítenek Önöknek.
  • Rendszeres módosítás: Az internet forradalmi jellege abban rejlik, hogy minden információ naprakész. Ha pedig egy külső grafikussal vagy céggel frissíttetjük weboldalunkat, akkor nehézkesen és késéssel kerül fel minden információ. Ha pedig a WEB-SET rendszert használjuk, akkor ez a frissítés akár naponta is, pár perc alatt elvégezhető. Így a látogatók mindig friss információt találnak.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100