LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
WEB-SET szolgáltatás funkciói


Tartalom frissítése önállóan egy internetes felületen keresztül, azonnal és szaktudás nélkül, tetszőleges alkalommal:
 • Hozzon létre egy új oldalt és töltse fel tartalommal vagy változtassa meg 2-3 perc alatt! Szöveget, képet és táblázatot tetszőleges számban, maga vihet fel a weboldalra. Minden tartalmi elemet módosíthat vagy bővíthet.
 • Vigyen fel egy új terméket, szolgáltatást vagy akciós ajánlatot a weboldalra úgy, hogy senkire sem kell várnia!
 • Használja az internetet, mint valós idejű kommunikációs eszközt. Mert valójában az is.
 • Bármennyit módosít a weboldalán, egy forintjába sem kerül! A havi alapdíjon felül költségmentesen és tetszőleges alkalommal módosíthat. Ezért a tervezhető fix költség jelentős megtakarítást jelent.


Űrlapok és regisztráció kialakítása, hogy adatbázist építhessen az érdeklődők adataiból:
 • Az internet leghatékonyabb és legfontosabb eszköze az elektronikus űrlap, amit bárhova elhelyezhet a saját weboldalán a WEB-SET segítségével!
 • Az űrlapok segítségével a soha vissza nem térő látogatókból érdeklődőket, majd ügyfeleket csinálhat. A tapasztalat szerint tízszer többen töltenek ki egy űrlapot, mint írnak egy érdeklődő e-mailt. Ezért tízszeresére emelheti a WEB-SET szolgáltatás űrlapjaival a weboldal hatékonyságát.
 • A WEB-SET az űrlapok adatait egy adatbázisba gyűjti és akár összesítve is letölthetők. Ezzel megkönnyíti az összegyűjtött adatok feldolgozását. Az adatok rendszerezve, közvetlenül Excelben feldolgozhatók.
 • Készíthetünk ajánlatkérő űrlapot, megrendelő űrlapot, regisztrációs űrlapot, vagy amire szükségünk van. Az űrlapok kérdéseit korlátlanul módosíthatjuk és növelhetjük. A válaszok formája is tetszőlegesen megadható. A válaszok lehetnek szövegesek, lenyíló menük, rádiógombok, bejelölősek (checkbox) és akár állomány is csatolható hozzá.
 • Az űrlapokban lehet szöveges beviteli mező, lenyíló menü, rádiógomb, checkbox, vagy akár állomány csatolás is.
 • Űrlapok tetszőleges nyelven és számban készíthetők, és egy forint költség nélkül, a nap 24 órájában gyűjtik a potenciális ügyfeleket vagy már a megrendeléseket.


Hírlevél küldés, amivel a regisztrált látogatókkal és a régi ügyfelekkel folyamatosan kapcsolatot tarthatunk a legköltséghatékonyabb módon:
 • A hírlevél elkészíthető HTML formában, és elhelyezhető benne tetszőleges szöveg, kép, táblázat vagy akár űrlap is. Így egy színes hírlevelet küldhet nyomtatási és postaköltség nélkül egy gombnyomásra. Ez a leghatékonyabb kommunikáció az ügyfelekkel.
 • A hírlevél visszatükrözi a cég arculatát, mint egy céges levélpapír. A megjelenése profizmust kölcsönöz Önnek.
 • A hírlevelet tetszőleges számú, előre egy adatbázisban összeállított címlistára, névre szólóan küldheti ki. Természetesen SPAM-elésre nem használható a rendszer. A küldés teljesen díjmentes a WEB-SET partnereknek.
 • A hírlevelet Ön önállóan összeállíthatja, és akár több ezer címre elküldheti. A küldés a WEB-SET szerverről történik, ezért az Ön vonalát és számítógépét nem terheli. A küldésről egy jelentést kap, amiben benne van az elküldött lista, és a hibás e-mail címek megjelölésre kerülnek.
 • Minden kiküldött hírlevél alján van egy lemondást lehetővé tevő link, amire kattintva a címzett nem kap többet hírlevelet. Ez ma elengedhetetlen egy hírlevél küldése esetén.
 • A hírlevélben lehetnek akciós termékek és űrlapok is, vagyis a címzett azonnal be is teheti a kosárba az ajánlott terméket.


Jelszóval védett oldalak, a nem nyilvános információk elhelyezésére:
 • Magunk hozhatunk létre jelszóval védett oldalakat, amiket csak az általunk megadott jelszóadatbázisban szereplő belépési névvel és jelszóval lehet megtekinteni.
 • Jelszóval védett oldalon elhelyezhetünk nagykereskedelmi árlistákat, szerviz információkat, csak előfizetőknek szóló adatokat. Több olyan jelszóval védett oldalt is létrehozhatunk, amihez különböző jelszóadatbázis kapcsolódik. Így elérhetjük, hogy valaki az egyik területre bemehet, de a másikra nem.
 • A jelszóval védett oldalakhoz tetszőleges számú név és jelszópárost adhatunk meg, vagy akár törölhetünk is.


Internet áruház kialakítása:
 • Az egyes termékeknek két megjelenítési formája van. Az egyik a listában való megjelenés, amikor kis kép és rövid szöveg, ár tartozik egy termékhez. Rákattintva a termékre pedig megjelenik a nagy kép és a részletes termékleírás.
 • Készíthetünk termékkatalógust is, ami vásárlásra nem ad lehetőséget. Ha úgy gondoljuk, hogy internetes rendelést még nem akarunk, csak egy termék katalógust, arra is van lehetőség. Később bármikor dönthetünk úgy, hogy rendelni is lehessen, és akkor aktiváljuk a kosár funkciót. Ez nem jelent később sem plusz költséget vagy munkát.
 • Tetszőleges fizetési mód választható. A WEB-SET rendszerben lehetőség van a kártyás fizetésre is. A kártyás fizetés teljesen biztonságos, mivel a weboldalba integrált banki szoftver kezeli a megadott bankkártya adatait. Ez senki más számára nem lesz elérhető, csak közvetlenül a bank kapja meg. Ezen felül lehetőség van az utánvétel és az átutalás választására is.


Fórum működtetése a weboldalon:
 • A fórumnak közösségformáló szerepe van. Ezen felül növeli a látogatottságot, mivel a hozzászólók gyakrabban visszatérnek egy oldalra. A WEB-SET-ben önnek is lehet fóruma a weboldalán plusz költség nélkül (csak a Professional előfizetéshez jár).
 • A fórum beállítása lehet moderált és szabad. Ha moderált, akkor a hozzászólások csak a moderátor hozzájárulásával jelennek meg. Ha szabad, akkor pedig minden hozzászólás azonnal láthatóvá válik a látogatók számára.
 • A WEB-SET fórum moduljának különlegessége, hogy tetszőleges számú téma nyitható, amire fel lehet iratkozni. Vagyis ha a látogatót egy téma érdekli, akkor megadja az e-mail címét, és minden hozzászólásról értesítést kap e-mailben. Ennek az az előnye, hogy ha el is feledkezett arról, hogy hol járt egy érdekes fórumon, mindig kap híreket róla.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100