LOGIN1.jpg
.........................................................................
WEB-SET Hírlevél Regisztráció
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Főoldal
Csak a célt tartsuk szem előtt, ne a rosszat másoljuk
Közvetlen ajánlattal kezdjünk, ne legyen beléptető oldal
Gyakori és önálló frissítés
Statisztikák elemzése, hasznos információk kinyerése
Miben különbözik a WEB-SET rendszerben kialakított weboldal más weboldaltól?


A legfontosabb különbség az önálló frissítés. Önállóan, szaktudás és speciális programok nélkül Ön is azonnal frissítheti és bővítheti a saját weboldala tartalmát.


Olyan nyereséget hozó szolgáltatás, amit csak drága egyedi fejlesztéssel lehet máshol elérni:
  • Professzionális űrlapkezelés, adatbázisok gyűjtése
  • Önálló hírlevél rendszer, amivel ingyen lehet akár több ezer partnerrel kommunikálni. Lemondásfigyeléssel és adatbáziscsatolással.
  • Internet áruház akár pár tucat terméktől (1-50 oldalon tetszőleges termékmennyiségel) havi 12.900 Ft ellenében. Saját termékfeltöltés, többféle fizetési mód és gyors használat. Egyedülállóan egyszerű és hatékony rendszer.
  • Részletes látogatói statisztika, amivel elemezni lehet a weboldal hatásfokát, és segít annak növelésében.


Bármilyen arculat kialakítható. Más tartalom menedzsment rendszerekben kötöttek a menük, azok elhelyezése és maga a weboldal logikai felépítése is. Ezzel szemben a WEB-SET-ben bármilyen arculat és struktúra alkalmazható, és percek alatt drága fejlesztés nélkül bővíthető. Sokan azért választják, mert más egyedi fejlesztések egy idő után átláthatatlanok, és a bővítésük borzasztóan körülményes és drága.


Választható több ezer profi arculat. Az internetes megjelenés egyik kulcsa a profi arculat. Cégünk a WEB-SET szolgáltatáshoz ingyen profi arculatot biztosít több ezres előre elkészített arculatgyűjteményéből. Így garantált az Ön elégedettsége. Így elkerülhető a vesztes – vesztes helyzet, amit abból szokott adódni, hogy a grafikus egyedileg tervez egy arculatot, és az Önnek nem igazán tetszik, mégis az kerül fel a weboldalra. Azt érdemes szem előtt tartani, hogy a webes megjelenés legalább legyen olyan profi, mint a mi cégünk. Ne álljon elő az, hogy egy sokkal rosszabb kinézetű weboldalunk van mint a cégünk. Ehhez a WEB-SET több ezer, egyenként is kiváló kinézetű arculatot kínál felár nélkül.


Fix és tervezhető költségek. Ha Önök egy grafikusnak minden weboldalon való módosításért pénzt fizetnek, akkor minél többet módosítanak, annál drágább lesz. A WEB-SET ezzel szemben fix díjas, vagyis akármennyit módosítanak vagy bővítnek a weboldalon, az garantáltan nem kerül többe, mint a havidíj (9.900 Ft. – 37.900 Ft szolgáltatási csomagtól függően). A csomagok tartalmát és az árakat megtekintheti itt!


Árgarancia: Cégünk árgaranciát vállal a szolgáltatásaira. Vagyis ha egy országosan működő cég azonos szolgáltatási csomagot kínál olcsóbb áron, akkor azt az árat mi is vállaljuk. Természetesen csak olyan konkurens szolgáltatásról lehet szó, ami hivatalosan publikált árakkal dolgozik és azonos funkciójú rendszert és szolgáltatást kínál. Ezzel Önnek garantált a legjobb ár – érték arány.
 
 
BUSINESS INTERNET TECHNOLOGY - HUNGARY

BIT-Hungary Kft.
1202 Budapest, Losonc u. 22.
E-mail: support kukac web-set.hu
Központi telefon: 06-1-436-1010
Postacím: 2071 Páty, Pf.:100