Telefon: +36 20 9220240 ● e-mail: info@balloonart.hu
Union Jack_45x45.jpg Német zászló_45x45.jpg Magyar zászló_45x45.jpg
Print
Videók
Videók_185x129.jpg
LED
Világító léggömbök
LED_186X141.jpg
Látvány és élmény egyszerre!
Esküvőre, születésnapra garantáltan a legjobb ajándék a ledes léggömb.
Feliratozás
Reklámcélú léggömbök
Print_Smile_186.png
Könnyed és hatásos
A feliratos léggömb a legkedveltebb szóróajándék. Könnyed és rendkívül hatásos...
Rainbow of colors
Qualatex színskála
Színskála_186.jpg
Dekoráció levegős léggömbökből

Kapuk
Egy rendezvény fontos helyszíne a bejárat. A levegős léggömbökből készített ív, kapu látványos keretet ad az érkezésnek.

Feliratok
Évszámok, feliratok, céglogók apró léggömbökből. Bármilyen szám és betű, illetve alakzat tetszés szerinti formában és méretben kivitelezhető.


Léggömbeső
Fergeteges bulik, koncertek egyik leglátványosabb eleme. Hozzávalók: nagy belmagasság, sok-sok léggömb, és egy bátor vállalkozó, aki kioldja a hálót. A léggömbökbe kisebb ajándékot, tombolát helyezhetünk.

Léggömbvirág
Egyszerű dekoráció oszlopok, korlátok díszítésére. A néhány léggömbből készített virág-forma szolid, ízléses elem.

Léggömbszobrok
Az alkotás öröme! Szobrot készíteni apró léggömbökből a legizgalmasabb feladat! Bármilyen figura elkészíthető, csak alapos tervezés, aprólékos munka és sok-sok türelem kérdése...
Girlandok
A kisebb helyiségtől a legnagyobb csarnokig díszíti a teret, hiszen többféle vastagságban és tetszés szerinti hosszúságban elkészíthető.

Léggömbfalak
Színpadi háttérként, térelválasztó elemként alkalmazható rácsszerkezetünk, melyet léggömbökkel tömünk tele. A léggömbfalra felirat, céglogó helyezhető.

Detonátor
Egy óriáslufiba 100 db kisléggömböt és sok-sok nagyméretű konfettit töltünk, mely egy adott pillanatban kidurran. Fantasztikus látvány, ahogy a nagylufi tartalma aláhullik!

Léggömbfelhő
Ezek a színes gombócok nagyobb terek látványos díszei. Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű a léggömbfelhőből készült dekoráció!

Levegős léggömbök
Hihetetlen látványt érhetünk el mennyezetről belógatott levegős léggömbökkel! Fényekkel megvilágítva fantasztikusan mutatnak a légtérben!
ˆ Balloon Art, 2017. Minden jog fenntartva.
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.